ROKENROL ATRAKCIJA KOJA SE NE PROPUŠTA: Jarboli i Crvi u petak u Božidarcu! (VIDEO)

Kultni beogradski bend Jarboli i supergrupa Crvi nastupiće u Božidarcu, na Vračar Rocks festivalu, u petak 24. aprila od 20 sati

  • 0

Grupa Jarboli je tokom svog, sada već više od dvadesetogodišnjeg rada, bila shvatana na razne načine: kao dečačka pojava, vojvođanski pop devedesetih, intelektualni rok, vanžanrovska muzika teška za etiketiranje, protohipsterska tvorevina, romantični i istovremeno angažovani rok... Ipak, kada su u pitanju Jarboli, nema govora o kalupima i strogim žanrovskim odrednicama.

Jarboli su beskompromisni - rokenrol atrakcija kakve skoro i da nema na našim prostorima! Na njihovim koncertima stvara se osećaj zajedništva, zbog čega se svaki nastup ovog sada već kultnog benda sa nestrpljenjem iščekuje.

Jarboli uvek imaju šta da kažu, i odlično znaju kako to da prenesu - nove ideje i nova energija prštaće sa bine Centra za kulturu Božidarac u petak, 24. aprila, od 20 h,kada će zajedno sa grupom Crvi nastupiti na Vračar Rocks festivalu!

U veliki beogradski koncert Jarbola publiku Vračar Rocks festivala uvešće superenergičan nastup supergrupe Crvi koju čine članovi sastava Kriške, Bitipatibi i Repetitor - Damjan Babić, Dragan Jovanović, Ivan Skopulovič i Boris Vlastelica.

Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 500 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA