GAĐALI PINKOVU ZVEZDICU: Napadnut Mateja Vukašinović!

Momci su, navodno, prvo verbalno napali ljubimca tinejdžerki i nazivali ga svakakvim imenima, a onda su ga i gađali

  • 30

Mateja Vukašinović (13), popularni učesnik emisije "Pinkove zvezdice" na TV Pink, napadnut je od strane petorice tinejdžera u jednom beogradskom tržnom centru.

DRAMA PINKOVE ZVEZDICE: Malom Mateji prete smrću i govore mu da je gej! (VIDEO)

Miljenik devojčica, koga mnogi zovu "srpski Džastin Biber", šetao je, u tom trenutku, sa drugaricama, takođe učesnicama ovog programa, Irinom Jeličić, Melanijom Milenkovič i Milicom Mamontov.

Momci su, navodno, prvo verbalno napali Vukašinovića i nazivali ga svakakvim imenima, a onda su ga i gađali šibicama.

- Mateja ne poznaje momke koji su ga napali. Dvojica su bili ćelavi i krupnije građe. On je dobro odreagovao što im nije ništa rekao - kaže izvor "Kurira".

Matejina mama Marija je potvrdila priču i dodala:

- Svima se dešavaju takve stvari, a pogotovo onima koji pokušavaju nešto da postignu u životu, i o kojima se trenutno priča. To se dogodilo i Mateji, ali je on samo "iskulirao" i nastavio svojim putem. Nije želeo da ulazi u sukob ni sa kim. Najvažnije je da je on dobro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kuku lele, kuku lele

    23. april 2015 | 10:27

    Sklonite dete sa te televizije!!!!

  • dexter

    23. april 2015 | 11:19

    Bitno da mama dala izjavu, sta je uspeo? Da peva? Daleko od toga da podrzavam napad na klinca, osudjujem to! Ali me nerviraju izjave kao da je vec u rangu Majkl Dzeksona!

  • Peki

    23. april 2015 | 10:50

    Nenormalno je to da se deca guraju na televizije od jedva desetak godina, pravi se rivalitet, nazivaju ga već Džastinom Biberom itd. Sve to je uzrok zašto dete ima posledice i imaće ih gde god bude krenulo, nažalost. Ne razumem ni roditelje koji guraju dečicu u jednu opasnu mašineriju. Ova emisija nije ni Kolibri, ni Tobogan... Jadna deca, samo to mogu da kažem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA