500. EMISIJA NAXI RADIJA: Proslava jubileja "Mojih 50"!

Ovaj značajan jubilej Naxi radiju su prvi čestitali Hari Mata Hari, Ana Stanić, Sara Jovanović, Marina Kotevski, Ivana Vučićević i Đorđe Milutinović, direktor Kombank Arene.

  • 0

Povodom 500. emisije Mojih 50, najslušaniji beogradski radio Naxi organizovao je koktel u luksuznom ambijentu hotela "Radisson Blu Old Mill". Iako se ne može često videti u javnosti, proslavi je prisustvovao i gost jubilarne emisije, legenda domaće muzike, Oliver Mandić.

Dobrodošlicu prisutnima poželela je Maja Raković, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija, istakavši da je Oliver gost jedne radio stanice po prvi put posle trideset godina, što je prava ekskluziva.

- Jako nam je drago da je Oliver deo našeg jubileja i da će ljudi u 500. emisiji Mojih 50 moći da čuju priču o njegovim omiljenim pesmama. Važan deo ove emisije je i njen voditelj Dejan Avramović, koga naši slušaoci obožavaju - istakla je Maja.

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon što je svima preneo oduševljenje emisijom "Mojih 50", Oliver Mandić je otkrio i kako u planu ima veliki beogradski koncert.

- Imam obavezu prema publici koja voli ono što sam nekada radio. Želim da zatvorim krug i organizujem jedan ili dva velika koncerta u Areni. Trudim se da to uradim na svoj način, baš onako kako ja to zamišljam i nadam se da ću uspeti u tome. Onda mogu svima da kažem "Hvala, prijatno" - bio je iskren Mandić.

Foto: Promo Foto: Promo

Obeležavanje 500. emisije "Mojih 50" proteklo je u opuštenoj atmosferi i u društvu brojnih prijatelja. Gosti su uživali u šampanjcu i poslasticama u bojama Naxi radija, a među njima su se našle i brojne poznate ličnosti. Ovaj značajan jubilej Naxi radiju su prvi čestitali Hari Mata Hari, Ana Stanić, Sara Jovanović, Marina Kotevski, Ivana Vučićević i Đorđe Milutinović, direktor Kombank Arene.

Foto: Promo Foto: Promo

Emisija Mojih 50 je na programu Naxi radija svakog dana od 18 do 19 časova. Reprizu gostovanja Olivera Mandića možete čuti u nedelju, 26. aprila od 15 do 20 sati.

Foto: Promo Foto: Promo

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA