JELENA ROZGA: Ja sitna, a muškarci me se plaše! (FOTO)

- Ja ne volim muškace koji napadaju, volim zatvorenije, nežne i fine - rekla je pevačica

  • 9

Lepa Splićanka, Jelena Rozga, svoj privatni život strogo krije od očiju javnosti. Pevačica, iako nerado govori o tome, otkrila je kako njene drugarice smatraju, da ona izaziva strah kod jačeg pola.

- Kaže mi prijateljica da me se muškarci boje. Pa zašto se mene boje ovako sitne?! Prilaze, bilo je smešnih situacija koje ću da pamtim ceo život... Ja ni ne volim muškace koji napadaju, volim zatvorenije, nežne i fine - rekla je Jelena.

Foto: Facebook/ Jelena Rozga Foto: Facebook/ Jelena Rozga

Pevačica je priznala da smatra da je problem u njoj, jer je kako kaže teška osoba.

- Jako sam teška osoba, ljudima je teško da se sa mnom dogovore. Znam da budem i lenja, često ostavljam stvari za sutra. Onda mi se nagomila i neretko sve krene naopako, krene stres i panika. Odavno sam shvatila da ne mogu svima da se sviđam. Svašta pročitam po novinama, te me stvari pogađaju, ali u karijeri gledam samo sebe. Ne komentarišem druge i svim kolegama i kolegicama želim puno uspeha u njihovim karijerama - zaključila je popularna Hrvatica.

Foto: Stefan Simonović Foto: Stefan Simonović

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA