VIN DIZEL: "Paklene ulice 8" stižu 14. aprila 2017. (VIDEO)

- Kunem se vama i mom bratu odozgo da ćemo snimiti najbolji film koji ste ikada videli - poručio je Vin Dizel

  • 8

Iako je prošlo svega nekoliko nedelja od premijere filma "Paklene ulice 7", već je poznat i datum kada će se pojaviti i osmi nastavak a to je 14. april 2017!

SVETSKI REKORD: Film "Paklene ulice 7" zaradio milijardu dolara za samo 17 dana! (VIDEO)

Tokom "CinemaCon" prezentacije u Las Vegasu, Vin Dizel je, dok je jedva zadržavao suze, najavio sledeći film iz popularnog serijala, prvi koji će u potpunosti biti snimljen bez pokojnog Pola Vokera.

- Kunem se vama i mom bratu odozgo da ćemo snimiti najbolji film koji ste ikada videli - poručio je Vin Dizel u svom emotivnom govoru.

(Telegraf.rs/ew.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    24. april 2015 | 19:49

    Hajde vi sto kukate "sto je danas ovako sunce " a sutra " zasto bas danas da pada kisa " . Ja se vec radujem 8 delu u seriji " The Fast &The Furiest " .... Jedna od boljih fransiza uopste ... tu se bar propagiraju prave vrednosti drugarstvo , familija , pripadnost necemu ili nekome . A ne kao u pravom zivotu kod nas u Evropi generalno. Pokret lgbt koji propagiraju " jednakost " iza koje se krije sebicnost i propagiranje njihovog nacina zivota i njihovih vrednosti. Sa mojih 45 godina jos uvek cenim vrednosti koje se propagiraju u ovim filmovima.... zivim i pruzam drugima mogucnost da zive svoj zivot. !!! Nista manje i nista vise. A vi kukajte koliko vam volja.

  • Obican covek

    25. april 2015 | 01:09

    Ne razumem što ljudi negoduju. Ako oće nek snime film, ako neće opet njihova stvar. Nas niko ne tera da gledamo ako ne želimo. Meni se lično ta franšiza sviđa i voleo bi da pogledam 8 deo, pa i 9 ako ih bude. Ako ne opet dobro. U ostalom sigurno je bolje od franšize "The Expendables".

  • polat

    26. april 2015 | 09:59

    Pol jeste bio sinonim za ovaj serijal filmova ali je ipak Vin zastitni znak ove furije , i treba nastaviti sa snimanjem jer je publika merilo njihovog uspjeha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA