Lepa i Bora "izbačeni" iz "Parova", idu u novi rijaliti (FOTO)

- Lepa, Boro, nadam se da ste već shvatili. Sve je bilo namešteno, to su bile lažne nominacije. Vi ste sada u drugom rijalitiju, u Zmajevom gnezdu ste sada. Publika uopšte nije glasala, naš cilj je da vam dovedemo ovde, a mnogi će biti šokirani kada vas vratimo - rekla je voditeljka Bojana Ristivojević

  • 21

Lepa Lukić i Bora Drljača izbačeni su iz "Parova", budući da su od svih nominovanih imali najmanje glasova. Međutim, njih dvoje biće članovi novog rijalitija pod nazivom "U Zmajevom gnezdu", u kojem će im društvo praviti jedno njima poznato lice - Zmaj od Šipova.

- Lepa, Boro, nadam se da ste već shvatili. Sve je bilo namešteno, to su bile lažne nominacije. Vi ste sada u drugom rijalitiju, u Zmajevom gnezdu ste sada. Publika uopšte nije glasala, naš cilj je da vam dovedemo ovde, a mnogi će biti šokirani kada vas vratimo. Neki plaču a neki su srećni - rekla je voditeljka Bojana Ristivojević, a prenosi "Kurir".

Printskrin: Youtube/parovi_zabranjeno Printskrin: Youtube/parovi_zabranjeno

Kako će Zmaj reagovati, saznaćemo uskoro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љиљана

    27. april 2015 | 04:35

    Наш народ уместо нешто паметно да прочита, гледа бљувотине, а и ти певачи који су имали неки реноме, у мојим очима су га изгубили. Шта све људи раде ради пара, да им се други ругају - Србијо нашта си спала? Живим у дијаспори и бојкотујем тв - немам га. Читам и помажем другима.

  • tomislav. petrovic

    27. april 2015 | 06:45

    OVO JE SMEANO I ZALOSNO ONI NAS GLEDAOCE PRAVE BUDALAMA STA JE SA NOVCEM O KOMENTARIMA PORUKAMA ZAR ONI MISLE DA SU INTERESANTNI TREBA IH ZABRANITI PA NEK LEPA BORA ZMAJ I OSTALI PRAVE GNEZDO PRODUKCIJI BILO JE REALITIJA ALI OVOJE GLUPOST I GORE OD IGRE DECE U VRTICU SRAMOTA

  • danny

    27. april 2015 | 00:57

    Super tu im je I mesto!!Sad ce da vide ko je covek a ko nula u parovima!Bravo produkcijo!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA