DA LI JE POGREŠIO? Masimo izbacio bivšeg fudbalera iz "X Factora" (VIDEO)

Savić je morao da pošalje takmičara Stipe Glasovića kući kako bi se napravio prostor za kandidata Almira Ismailija

  • 5
Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Bivši fudbaler Stipe Glasović osvojio je mnoga ženska srca nakon audicije, a da se izbori za svoje mesto u daljem takmičenju "X Factora" pokušao je pesmom "Kad ti zatreba", Sergeja Ćetkovića.

- Stipe što nisi malo mlađi da mi dođeš u grupu da se družimo! - prvo se zapitala Aleksandra, na šta joj je Stipe odgovorio:

- Kad je počeo ovaj šou imao sam 26 godina, nedavno sam tek napunio 27 - rekao je Glasović.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Za Željka interpretacija nije dovoljnog ranga da bi zauzeo stolicu, a Tončiju nije bilo jasno zašto je ovoga puta Stipe nervozniji nego na audiciji.

Masimo je odlučio da napravi, ono što on zove "rošadom", a to znači da je Stipe dobio stolicu, samo je bilo pitanje ko će mu je ustupiti. Mentoru je bilo teško, ali je na kraju odlučio da to bude Nešad.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Međutim, ubrzo se predomislio! Nakon što je talentovani Makedonac Almir izveo numeru Džastina Timberlejka i "What Goes Around, Comes Around" Masimo je jedva doneo odluku.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Na kraju je odlučio: Stipe je taj koji je napustio takmičenje, uz obrazloženje da je ovogodišnja konurencija jaka i da je ispred njega perspektiva.

Na Tviteru se u toku emisije vodio pravi mali “rat”, a većina devojaka bila je razočarana odlukom.

Šta mislite da li je mentor Masimo doneo ispravnu odluku?

Pogledajte nastupe:

Stipe Glasović - "Kad ti zatreba":

Almir Ismaili - What Goes Around, Comes Around":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    27. april 2015 | 16:58

    Nije trebao ni da seda na stolicu tj.nije zasluzio,najgori je u celoj grupi. Ne znaci da nezna da peva ali ostali su bolji. A i prepotentan je,posle izjave da on ima toliko nastupa kao drugi bio bi bolji od njih,pokazao je da se bas i nerazume u muziku. Jer ima njih 7-8 koji mogu da ga pojedu kako pevaju. Da mu nije Toncija ne bi stigao ni do ovog kruga.

  • Ja sam Ja

    28. april 2015 | 09:29

    A ko je Masimo?

  • Ja

    27. april 2015 | 21:39

    Covjek nije lijep, ali je harizmatican i fino pjeva, ima i boljih ali oni nemaju tu harizmu. Tako da kada se sve sabere i oduzme po meni je zasluzio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA