Čačanin piratizovao "Paradu"

Policija je identifikovala jednog od osumnjičenih za postavljanje linkova za preuzimanje sa interneta filma "Parada" Srđana Dragojevića i protiv njega je podneta krivična prijava

  • 0

Policija je identifikovala jednog od osumnjičenih za postavljanje linkova za preuzimanje sa interneta filma "Parada" Srđana Dragojevića, saopšteno je danas. Protiv T. G. iz Čačka podneta je krivična prijava zbog neovlašćenog iskorišćavanja autorskog dela ili predmeta srodnog prava.

Osumnjičeni je, kako piše u saopštenju policije, na internetu neovlašćeno postavio film "Parada" i time omogućio neograničenom broju internet korisnika da besplatno preuzmu film nanevši znatnu štetu proizvođaču filma.

U toku su dalje intenzivne radnje na identifikaciji ostalih osumnjičenih koji su takođe neovlašćeno postavili film "Parada" na internetu, ili neovlašćeno postavili linkove za preuzimanje filma, piše u saopštenju.

Prema dosadašnjim proverama, jedan broj tih osoba je iz bivših jugoslovenskih republika, pre svega iz Hrvatske i Bosne gde je film i premijerno prikazivan.

(Beta)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA