Razbila je sa "Elitnim odredima", pa umalo ispala iz "X Factora", dok joj je Joksimović merio otkucaje srca (FOTO) (VIDEO)

Željko Joksimović predlozio je takmičarki Ivi Ćurić da sedne pored nje dok ona peva

  • 1
Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Iva Ćurić sinoć se borila za ulazak u narednu rundu takmičenja "X Factor". Tinejdžerka, koja je oduševila na audiciji kada je pevala svoju verziju pesama grupe "Elitni odredi", sada je izabrala je Dina Merlina i njegov hit "Kad si rekla da me voliš".

DA SE NAJEŽIŠ: Tinejdžerka POKIDALA hitom "Elitnih odreda" (VIDEO)

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Publiku je kupila svojim pevanjem, ali ne i žiri, naročito Željka od kojeg je zavisila njena sudbina u "X Factoru". Joksimović je odlučio da Iva ide kući.

Iva Ćurić - "Kad si rekla da me voliš":

Međutim, desilo se nešto neočekivano.

- Nećete mi zameriti što želim da čujem ponovo Ivu Ćurić - rekao je Željko.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Iva je bila potpuno zbunjena, nije znala šta da peva. Dobila je drugu šansu, a trema je bila još veća. Odlučila je da peva Bijonse.

Iva se još nadala da ima šanse da bude među šest najboljih. Željko joj je predložio da sedne pored nje, a ona da mu peva. Dodirivala je Joksimovića, nije mogla da veruje da sedi preko puta nje.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Potom je uzela njegovu ruku da on oseti kako joj srce kuca od uzbuđenja. Ali vrlo brzo se opustila i zapevala Željkovu pesmu "Nije ljubav stvar".

Željko je bio zadovoljan, poljubio joj je ruku i odlučio da Iva ostane u šouu. Ali to je značilo zamenu. Marija je morala da ode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA