LEDENA NOĆ SRPSKOG PEVAČA: Željko Vasić se smrzavao do zore! (FOTO)

Sa hladnoćom se junački borio i njegov devetogodišnji sin Andrija

  • 1

Pop pevač Željko Vasić snimio je spot za pesmu "Lako je umreti" koja će se naći na njegovom novom albumu "Nema dalje", a za potrebe videa iznajmio je na celu noć Ledenu dvoranu "Pionir".

- Ova pesma je bila nuđena pre nekoliko godina mnogim pevačima, ali oni nisu imali sluha da prepoznaju njenu vrednost. To me danas neizmerno raduje, pošto sam siguran da će naći put do slušalaca- kaže Željko.

Snimanje spota počelo je rano ujutru, i trajalo do duboko u noć. Vredna ekipa je tokom snimanja promenila nekoliko lokacija, ledena dvorana je bila samo jedna od njih.

- Neko tu odlazi na klizanje, neko halu rentira za koncert, a ja sam unajmio celu dvoranu, i to za snimanje samo jednog dela spota - kaže Vasić kroz smeh.

Pevač dodaje:

-Mnogo smo se smrzli, a devojka je posle svake scene oblačila jaknu i toplu odeću. Bila je oskudno odevena, a pored toga je imala i specijalno napravljena krila.

Foto: Promo Foto: Promo

U ovom spotu je jedan od glumaca i Željkov devetogodišnji sin Andrija kojem je dodeljena uloga dobošara. Za tu priliku dobio je i adekvatan kostim sa kićankama i bio veoma strpljiv, mali glumac.

Foto: Promo Foto: Promo

Spot će biti premijerno prikazan 5. maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA