• 2

SLOBODAN TRKULJA: Evo šta se desilo na splavu Vesne Da Vinče

- Moji prijatelji i ja smo jutros doživeli jednu neprijatnost na splavu na kome smo boravili prethodnih nekoliko dana - rekao je muzičar

  • 2

Juče, oko 4.30 sati, na splav, koji je u vlasništvu Vesne de Vinča, bačena su tri molotovljeva koktela. U trenutku incidenta, na splavu su se nalazili muzičari iz Holandije i Slobodan Trkulja koji se pripremaju u Beogradu za predstojeći humanitarni koncert "Balkanopolis & prijatelji“ koji će se održati 15. maja u "Komban areni".

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Muzičari iz Holandije i Slobodan Trkulja su reagovali prisebno i nisu zadobili povrede u ovom incidentu i nesmetano su nastavili su sa probama u Areni.

- Moji prijatelji i ja smo jutros doživeli jednu neprijatnost na splavu na kome smo boravili prethodnih nekoliko dana. U Beogradu se spremamo za veliki humanitarni koncert i nesmetano smo nastavili sa probama u "Areni". Pred nama je veliki humanitarni koncert, na kome će nastupiti najveće svetske zvezde i okrenuti smo isključivo tome - rekao je Slobodan Trkulja.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Humanitarni koncert „Balkanopolis & prijatelji“, održaće se 15. maja u Kombank Areni. Ovim koncertom počinje nacionalna kampanje za prevenciju i smanjenja rizika od poplava i drugih elementarnih nepogoda. Sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na namenski račun Vlade RS za projekat prevencije od poplava.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ludi Milojko

    I šta na kraju bi?

  • Jana

    U celoj ovoj priči se oseća neprijatan miris (trudim se da ne budem nepristojna).

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima