Tijana Ajfon izgubila nevinost sa Markom Bulatom?

- Viđali smo se dve godine. Sećam se kad sam otišla kode njega u stan i rekla: dve godine se viđamo - rekla je manenenka u emisiji "Goli život" Milomira Marića

  • 21

Marko Bulat je i dalje tema u serijalu "Parovi"! Ovog puta je Tijana Ajfon otišla korak dalje i detaljno pričala pred kamerama o njihovoj vezi.

- Viđali smo se dve godine. Sećam se kad sam otišla kode njega u stan i rekla: dve godine se viđamo. On je izgovorio: zar ima toliko? Viđali smo se nekoliko puta nedeljeno, pošto se razišao sa bivšom ženom. Upoznali smo se u kafani gde je pevao - naglasila je Tijana Ajfon u emisiji "Goli život" Milomira Marića.

Manekenku je, istakla je, posebno pogodilo što je pevač negirao da su bili u vezi, jer to nije tačno.

- Ne znam zašto je to rekao, mnogo me je povredio. Mogao je da kaže bilo šta, ali da nismo bili u vezi - to je laž. Mnogo sam ga volela – rekla je Ajfon.

Printskrin: YouTube/Parovi TV HAPPY Printskrin: YouTube/Parovi TV HAPPY

U jednom trenutku, dok su razgovarale, Atina Ferari joj je rekla:

- Znala sam da ti je bio prvi - rekla je igračica, a zatim je dodala:

- Tijana,priznaj da je to oko što si istetovirala na leđima oko Marka Bulata.Reci im lepo, više će te ceniti narod, Narod voli iskrenost - navela je Atina Ferari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOKI

    2. maj 2015 | 17:19

    Manekenka iz kupatila? Ne razumem... Obicno ne komentarisem ove gluposti, ali ako mi neko moze da objasni cime se ova tijana bavi? Kolko sam shvatio radi u nekom solariumu, po cemu je ona onda manekenka? Ili ima nastupe, modne revije, slikanja za katalog itd.? Gde mogu da se pogledaju ti nastupi i slike?

  • Boki

    2. maj 2015 | 18:27

    A ja sam izgubio nevinost sa Pamelom Anderson iz mladjih dana...

  • jaaa

    3. maj 2015 | 00:51

    Da viri svaki koji je bio unutra izgledala bi kao jez!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA