ZABAVITE NAS i vodimo vas na koncert Robija Vilijamsa!

Budite deo Telegrafove akcije ''Entertain us!'' od 5. do 20. maja, snimite kratki selfie video kako pevate ili fotografiju kako imitirate Robija Vilijamsa, a najkreativniji i najbolji biće naši gosti na koncertu 17. juna na Ušću!

  • 0

Povodom predstojećeg koncerta britanske pop ikone u Beogradu na Ušću 17. juna, Telegraf vas poziva da u duhu najnovije turneje Robija Vilijamsa ''Let Me Entertain You'' budete kreativni i zabavite nas tako što ćete snimiti selfie video kako pevate neku od Robijevih pesama ili fotografiju kako imitriate Robija!

Tema za snimanje video klipa i fotografiju je ''Entertain us'' ili ti - zabavite nas, a oni koji budu najbolji i najkreativniji - biće Telegrafovi gosti na koncertu Robija Vilijamsa 17. juna na Ušću!

Možete da imitirate Robija, otpevate najdraži stih ili se maskirate u njega, sve je na vama da pokažete koliko ste spremni za najveći koncertni spektakl u regionu!

Ako snimate video klip, on ne sme da bude kraći od 30 sekundi i potrebno je da ga postavite na svoj (ili nečiji drugi) YouTube kanal, a ukoliko šaljete fotografiju na fotografiji morate biti vi, a potom pošaljete uz ime, prezime, kontakt telefon i link videa ili fotografiju na mail: fotokonkurs@telegraf.rs .

Linkove i tražene podatke potrebno je poslati do 11. maja, jer će se 12. maja na našem portalu u okviru rubrike ''Jetset'' pojaviti potkategorija ''Entertain us''!

Svaki poslati video ili fotografija će biti pojedinačna vest u ovoj potkategoriji a na vama je da od 12. maja pa do 19. maja skupite što više šerova i lajkova na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter, tako što ćete pozvati što više prijatelja da glasaju za vas!

Foto: Promo Foto: Promo

Akcija ''Entertain us'' trajaće od 5. maja - 20. maja do 00 h, kada ćemo objaviti koja tri čitalaca će biti naši gosti na koncertu 17. juna!

PRODATO 15.000 KARATA ZA ROBIJA VILIJAMSA: Dolaze fanovi iz Belizea (VIDEO)

Nek zabava počne i srećno!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA