Anđa u strahu: Biološka majka traži svoje dete nazad!

Biološka majka malog Paksa traži da joj se vrati sin, jer nije ona potpisala papire da daje dete na usvajanje

  • 0

Anđelina Džoli trenutno vodi bitku da zadrži usvojenog sina Paksa. Naime, biološka majka malog Paksa, koga je glumica usvojila 2007. godine kada je imao tri godine, traži poništenje usvojenja i vraćanje Paksa u Vijetnam.

Paksa je rodila Fam Tu Dung, zavisnica od narkotika, koja je sina ostavila u sirotištu, ali nikad nije potpisala papire o davanju deteta na usvajanje, već su to učinili njeni roditelji. Fam tvrdi da je danas "čista" i da se već neko vreme ne drogira. Njeni roditelji su potpisali dokumente o usvajanju, a sada Paksova majka od suda traži poništenje te odluke, jer, kako je izjavila, živi za dan kada će videti svog sina i čuti da je zove "mama".

Anđelina je sada u velikom strahu da bi posle pet godina mogla da izgubi Paksa, i traži sve moguće načine da zadrži dečaka. Prema pisanju "Nešnal enkvajera", Anđelina je prestravljena zahtevom Paksove biološke majke da vidi sina.

(N. I. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA