Samo 12. maja dnevne karte za "Exit" možete da kupite za samo 1.990 dinara! (FOTO)

Prodaja počinje u u utorak u podne, a količina ulaznica po ovoj ceni je veoma ograničena

  • 0

Najbrži fanovi "Exita" u utorak, 12. maja od 12 časova imaće jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru po poklon ceni od samo 1.990 dinara!

Na ovaj način novosadski festival časti najvernije obožavaoce za 15. rođendan, a količine ulaznica po ovoj specijalnoj ceni veoma su ograničene i biće dostupne na centralnoj blagajni "Gigstixa" u tržnom centru Pariski magazin u Novom Sadu i u knjižari "Vulkan "u šoping centru Ušće u Beogradu. Ukoliko žele i da definitivno osiguraju ulaznice u rođendanskoj akciji "Exita", fanovi mogu već od 10 časova da zauzmu svoje mesto u redu, a najbrže očekuju i dodatna poklon iznenađenja i prateća osveženja uz odabranu muziku i zabavu!

Foto: Promo Foto: Promo

Ograničeni kontigent ulaznica po ovoj poklon ceni za fanove iz cele Srbije biće dostupan od 14 časova i putem sajta "Gigstix", dok će naredna cena jednodnevnih ulaznica biti viša. Ukoliko se ne rasprodaju do festivala, zbog velikog interesovanja koje ove godine vlada za "Exit" širom cele Evrope, na ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu od 9. do 12. jula, finalna cena jednodnevnih ulaznica biće i duplo veća.

Već se približio i 15. maj, rok do kada se u filijalama OTP banke mogu kupiti ulaznice na rate, i to po cenama od 5.990 dinara za "Exit" i 6.990 dinara za "Exit avanturu" (Exit + Sea Dance). Nakon jednostavnog otvaranja računa, neophodno je uplatiti minimalno 1.300 dinara za rezervaciju ulaznice, posle čega fanovi svoje ulaznice otplaćuju na rate, u ritmu koji im odgovara, sve do 30. juna!

Foto: Promo Foto: Promo

Još uvek je u toku i akcija "4+1" za sve koji na "Exit" dolaze uz odabranu ekipu! Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za "Exit", "Sea Dance" ili celu "Exit avanturu", petu ulaznicu dobiće na poklon! Karte su dostupne u knjižarama "Vulkan", lancu prodavnica "Corner Shop", kao i na više od 50 blagajni širom Srbije i putem sajta "Gigstix.com".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA