BORA ČORBA GLUMI UZGAJIVAČA MARIHUANE: Kanabis treba koristiti u medicinske svrhe

- Sve što ja u ovom filmu radim samo nas približava Evropi, jer je u Holandiji i Španiji kanabis legalizovan, a uvodi nas u evroatlantske integracije jer je marihuana u nekim zemljama legalna - rekao je muzičar koji će igrati u filmu "Povratak"

  • 2

Muzičar Bora Đorđević dobio je ulogu u filmu "Povratak" u kome će glumiti ni manje ni više nego uzgajivača marihuane. Pored frontmena "Rible Čorbe", u ovom ostvarenju reditelja Predraga Jakšića igra i glumac Radivoje Bukvić.

- Drago mi je da glumcima uzimam hleb iz usta i to rado činim svaki put kad mi se ukaže prilika. Tako lečim komplekse jer me nisu primili na Akademiju. Uživam u svakom trenutku snimanja i igram uzgajivača marihuane - rekao je Bora Čorba za "Naše novine".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na pitanje da li je marihuana "namenjena" lečenju ili u komercijalne svrhe, muzičar je odgovorio sledeće:

- U medicinske svrhe, naravno - to je uvek lek. Sve što ja u ovom filmu radim samo nas približava Evropi, jer je u Holandiji i Španiji kanabis legalizovan, a uvodi nas u evroatlantske integracije jer je marihuana u nekim zemljama legalna. Ne treba zaboraviti ni to da je Urugvaj u prvom mesecu kada je država stavila u kontrolu nad proizvodnjom marihuane imao prihod od pet miliona dolara, a za jednu malu zemlju kao što je naša je to značajno - naznačio je Bora Čorba.

Sve o lekalizaciji, odnosno o korišnjenju kanabisa u medicinske svrhe pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs/izvor: "Naše novine")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LudZbunjen

    8. maj 2015 | 07:46

    To je uvek lek pa Boru bre za predsednika

  • Šargarepa je lekalizovana!

    8. maj 2015 | 09:44

    Žena osam meseci pila sok od šargarepe i izlečila rak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA