MACA DEPRESIJA: Nemam nikog da me zagrli u životu

- Kako sad bilo kom muškarcu da verujem? Kako da se udam kad su ovakvi? - rekla je bosanska starleta nakon svađe sa Goranom Rankovićem

  • 25

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, rasplakala se u rijalitiju "Parovi" i izjadala nakon svađe sa Goranon Rankovićem, piše "Alo!":

Ono što je bosansku starletu povredilo jeste što je njen cimer vikao na nju zato što je ona pila vino iz njegove čaše.

Maca je otišla u ispovedanicu i počela da se jada:

- Razočarala sam se u Gorana, jer me je napao, ali još više u Aleksandra jer me nije branio. Kako sad bilo kom muškarcu da verujem? Kako da se udam kad su ovakvi? Ja nemam nikog da me zagrli. Nemam nikog u životu - rekla je Maca.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Samo mi zagrljaj treba. Potrebna mi je ljubav. Razumem Aleksandrov posao i da mora u rijalitiju da bude kulturan, ali samo jedan zagrljaj da mi je dao, pa da mi bude lakše, to ga ništa ne bi koštalo - navela je ona.

Foto: Facebook/Aleksandar Consigliere Požgaj Foto: Facebook/Aleksandar Consigliere Požgaj

Na kraju, Maca je dodala:

- Nemam nikog da me brani i bude uz mene. Jako sam nesrećna u životu. Glava me boli od svega. Razočarana sam u život i ljubav. Ne tražim u životu ništa skupo, samo želim sitnice. Moraću da dignem neki kredit da bih nešto vredela u života - ističe Maca Diskrecija.

(Telegraf.rs/"Alo!")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sever-jug

    11. maj 2015 | 10:57

    Trazila si macora, ismevala smokije pa sad bi zagrljaj. Nisi ti devojka za zagrljaj, zna se gde ti je mesto...

  • Sanja

    11. maj 2015 | 10:44

    E Maco da li takve kao ti zasluzuju coveka koji vredi

  • prvo zagrli sebe samu

    11. maj 2015 | 13:52

    Vjerojatno to i je tako, pa kreneš na svoj krivi put. E draga djevojko, ne razumijem tvoju majku jeli te grlila u životu a da te je stavila na ovaj put ne razumijem....ima puno samohranih roditelja i dobrih djevojaka koje se same financiraju (a rade i kao kononbarice) a idu istovremeno na fakultet, i uopće im nije lako ali uspijevaju. Kad počenš cijeniti i voljeti sebe onda će te i drugi. Prvi od načina je da promijeniš ovaj lažni način života.Tako možeš jedino naići na budalu.A u ovom rialitiju sigurno nema pravog muškarca kao ni prave žene.Nađi pošten posao i mijenjaj sebe. Sve i da osvojiš ovaj novac to nije blagoslovljeno, samo novac stečenim poštenim radom je blagoslovljen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA