LEPA BRENA: Titov lekar me je izlečio! (FOTO)

- Probudila sam se sa ogromnim herpesom koji se prostirao od usana skroz preko vrata i nisam znala šta da radim - rekla je Brena

  • 2
Lepa Brena, Josip Broz Tito Foto: Milena Đorđević, Profimedia/Corbis

Popularna pevačica Lepa Brena, imala je velikih zdravstvenih problema. U jeku njene karijere, morao je da je spase doktor koji je lečio i samog Josipa Broza Tita.

- Veliki zdravstveni problem imala sam u najvećem jeku svoje karijere kada sam u Domu omladine održala 31 koncert. Nakon poslednjeg koncerta probudila sam se sa ogromnim herpesom koji se prostirao od usana skroz preko vrata. Nisam znala šta da radim, jer mi se non-stop vraćao. Uspela sam da dođem do Titovog lekara, koji mi je napravio injekciju i nakon što mi je dao više nikad u životu nisam imala problem sa herpesom - priznala je pevačica u emisiji "Press pretres“ na televiziji "Grand".

Foto: Facebook/ Viktor Ernest Zivojinovic Foto: Facebook/ Viktor Ernest Zivojinovic

Brena je objasnila kako je uspela da polomi obe ruke i za kratko vreme obnovi povredu.

- Znate kako, kada je reč o gazdovanju u našoj kući Boba ima jaču ruku, a ja čvršću. Tako sam obe polomila, jer sam često lupala šakama o sto - našalila se pevačica i dodala da njena ljubav prema bivšem teniseru ne jenjava godinama:

- One koje ga nisu probale izgubile su dosta, a ona koje su bile sa njim dobile su dosta. Verovala sam da je i posle svih onih sa kojima je bio i za mene ostalo malo. Kada smo se upoznali, svi su mi govorili da je on plejboj i da je bio sa puno žena, ali meni je to bio izazov. Smatram da žena treba da bude sa muškarcem koji je imao i voleo puno žena. Znala sam da Boba može mnogo čemu da me nauči jer nisam imala vremena za puno muškaraca u životu.

Slobodan Boba Živojinović, Lepa Brena Foto: Nenad Stojković Pixi

U braku koji traje više od dve decenije, Boba Živojinović i Lepa Brena imaju dva sina, Stefana i Viktora.

- Boba je u braku veliki diplomata i jako je nežan, dok sam ja tvrdoglava i po cenu života bih ponekad neke stvari isterla do kraja - rekla je pevačica i ispričala kako je to izgledalo kada su se prvi put spojili.

- Prvi put kada smo se dodirnuli to je bilo kao strujni udar, kao da me grom pogodio. Posle sam savladala to strujno kolo koje i sada daje 220 volti i nadam se da će tako biti večno - zaključila je pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA