TIJANA AJFON PORUČILA PEVAČU: Bulate, rasturiću ti brak!

- Nije svestan šta sam sve u stanju da uradim. Ne bih volela da me pozove na svadbu - rekala je besno starleta

  • 6

Učesnica rijalitija "Parovi", starleta Tijana Ajfon, preti Marku Bulati koji će se venčati ovog meseca. Oni su bili u šemi, ali sada kad je čula da se pevač ženi pokazala je da joj nije svejedno.

DOTAKLA DNO: Atina Ferari izbačena iz Parova zbog vređanja mrtve Tijane Jurić!

- Neka mu je sa srećom, stvarno. Meni je Marko rekao da ne želi više nikada da se venča. Čula sam da ta devojka radi u policiji. Pljunuću ga kada ga vidim, jer nije normalan kada to radi. Ne bih volela da me pozove na svadbu. Nerviram se, ne volim takve osobe, neka se pazi kada izađem, uništiću mu brak, nije svestan šta sam sve u stanju da uradim - rekala je besno Tijana.

Foto: Facebook/Maksimovic Tijana Foto: Facebook/Maksimovic Tijana

Starleta je prokomentarisala i izjavu sestre od Ružice Veljković, da radi kao poslovna pratnja i da košta 100 evra.

- Ružičina sestra me provocira jer je frustrirana zbog Ružice i zato ide okolo i priča kako radim kao poslovna pratnja. U toj priči nigde nema istine, jer da ja to stvarno radim, ne bih onda imala potrebe da radim u solarijumu. Mislim da je bila povređena zbog svega što se desilo između Ružice i mene i svega što smo otkrili ovde - ispričala je Tijana.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA