MACO, MACANE: "Zana" objavila pesmu posle pet godina! (FOTO) (VIDEO)

Poznati bend je danas promovisao numeru "Maco" kojom najavljuje novi album koji će uskoro biti objavljen

  • 3

Popularna grupa "Zana" nakon višegodišnje pauze ponovo se vratila na scenu. Spotom za pesmu "Maco" najvili su album koji je uveliko u pripremi.

POSLE 32 GODINE: "Zana" i Bebek prvi put uživo otpevali "Jabuke i vino"! (FOTO) (VIDEO)

Posle pet godina pauze, kažu da imaju tremu oko nove pesme i spota. Uželeli su se publike, što ih je i navelo na to da se vrate na muzičku scenu i izbace novu numeru.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na promociji koja je održana danas u restoranu "Atlantis", podržale su ih mnogobrojne kolege i prijatelji, među kojima su se našli bivši muž Snežane Dakić, Vladimir Mikić sa devojkom, Miki Perić, Voja Nedeljković i članovi "Magla benda".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Supružnici Zoran i Jelena Živanović, kažu da su rizikovali mnogo sa povlačenjem iz medijskog života. Njih dvoje proteklih godina, iako grupa "Zana" nije objavljivala pesme, jesu radili za druge. Njihovu numeru na "Pink Music festivalu" izvela je Mika Kostić, koja im je pevala prateće vokale u pesmi "Maco".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Muzička grupa koja postoji već 35 godina, napravila je velike hitove koji se idalje slušaju "Dodirni mi kolena", "Vejte snegovi", "Majstor za poljupce", "Oženićeš se ti" ...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pogledajte spot za pesmu "Maco" u kome se pojavljuje Boško Jakovljević:

(N.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA