NAJVEĆI FAN KIM KARDAŠIJAN: Upomoć, cure mi usne, neka mi neko pomogne! (VIDEO)

- Zabrinut sam, jer ako nastave da cure, moje usne će ponovo biti male, a to neću biti ja - rekao je Džordan Džejms Park, koji već bio na 50 plastičnih operacija

  • 19

Možda i najverniji fan Kim Kardašijan, Englez pod imenom Džordan Džejms Park, našao se u velikom problemu, budući da su njegove usne počele da cure.

Potrošio 150.000 dolara na operacije da bi ličio na Kim Kardašijan! (FOTO)(VIDEO)

Ovaj momak priznao je u emisiji "Botched" televizije "E! Entertaiment" da nije mogao da pomera svoje lice, na kojem je uradio više od 50 plastičnih operacija, na šta je potrošio oko 150 hiljada dolara.

Pored usana, Džordan je istetovirao obrve, uklonio kosu laserskim tretmanom, i dobio injekcije botoksa.

- Imao sam 21 godinu kada sam operisao usne. Otišao sam na operaciju i bio sam u fazonu: " Znate šta treba da uradite da bih izgledao prirodno. Hteo sam da moje usne budu malo definisane. Ali one su bile sve veće i veće - rekao je Džordan Džejms Park i nastavio:

Foto: Instagram/jordanjames2014, Tanjug/AP Foto: Instagram/jordanjames2014, Tanjug/AP

- Ponekad silikon može da iscuri sa strane. Bilo je baš zastrašujuće. Potrebno je da se poprave. Zabrinut sam, jer ako nastave da cure, moje usne će ponovo biti male, a to neću biti ja. Moje usne su me promenile kao osobu i bez njih bih bio obična i dosadna persona. Nadam se da će mi doktori pomoći i zaustaviti curenje - rekao je ovaj momak.

Pogledajte šta je sve Džordan Džejms rekao o ovom svom problemu:

(Telegraf.rs/DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA