Gastoz izvređao Macu najstrašnije, a produkcija ga žestoko kaznila

Srbin iz Pariza opleo je po starleti nakon što je dobio najviše glasova publike za izbacivanje iz "Parova"

  • 35

Sinoć su rijalitiju "Parovi" održane nominacije. Ubedljivo najviše glasova dobio je Gastoz, koji nije ni malo bio zadovoljan ovim ishodom. On je odmah napao Macu Diskreciju, bez obzira što ga ona nije uopšte spomenula.

- Prostitutko mala! Prozivaću te non-stop i ponižavati, jadnice mala - rekao je starleti Gastoz, koji je posle "udario" na produkciju.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Zbog takvog ponašanja, produkcija je odlučila da Gastoza kazni sa 200 evra i zapretila mu da će dobiti još strožu kaznu ako nastavi tako.

- Ne zanimaš me, neću više da ti se obraćam, da ti dižem cenu - rekla mu je Maca.

S druge strane, neki od ukućana su Gastoza optužili da mu je Maca slaba tačka, budući da on misli da publika voli starletu i da je ona glavni favorit za pobedu u rijatiju, i da on hoće nju na svaki način da je sruši.

(Telegraf.rs/Opera17)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sonja

    16. maj 2015 | 13:33

    Tip je vrlo zla osoba, egocentrična, bezobrazna, nevaspitana, sa kratkim fitiljem. Pritom umišljen, šta on zamislja da je sva znanja sveta posisao. Nemoj da nas i on iznenadi nečim, kao već pomenuta.

  • Cm

    16. maj 2015 | 13:19

    Sta je njegov problem? Umislio da ga narod voli, pa ga pogode nominacije, a ne smije druge omalovazavati, pa se obrusi na Macu..uzas..

  • Maja

    16. maj 2015 | 13:21

    Bas su ga STRRRRRASNO kaznili, najmanje sto su trebali da urade to je da ga izbace, ne samo zbog Mace, vec zbog ponasanja uopste. Dvostruki arsini na delu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA