ISIDORA BJELICA: Neće me rak odvojiti od dece!

- Trenutno sam na terapiji i nije mi do priče. Pobedila sam taj užas dva puta, pobediću i ovaj treći. Ako bude trebalo, pobediću i pedeseti put - rekla je književnica koja je odlučna da ponovo pobedi ovu bolest

  • 42

Književnica Isidora Bjelica ponovo vodi bitku za svoj život, budući da joj se kancer, nažalost, vratio. Kako piše dnevni list "Alo!", ona se trenutno nalazi u Miločeru, gde je podvrgnuta terapiji.

Isidora je odlučna da se ne preda i da opet pobedi tu bolest.

- Trenutno sam na terapiji i nije mi do priče. Pobedila sam taj užas dva puta, pobediću i ovaj treći. Ako bude trebalo, pobediću i pedeseti put. Neće me taj užas odvojti od moje dece. Hvala svima na podršci jer mi mnogo znači - rekla je Bjelica za "Alo!", koju lošu rezultati nisu obeshrabrili.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Najbitnije od svega je da bolest nije ušla u krv, što joj povećava šanse za oporavak. Ona je psihički i fizički jaka žena, koju ljubav porodice hrani i vodi kroz život. Njihova pažnja i podrška u ovom trenutku su joj najbitniji i zvezda su joj vodilja u još jednoj borbi. Dobila je tri bitke, dobiće i rat, jer ima neopisivu želju za životom - navela je njena prijateljica.

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana

    19. maj 2015 | 00:24

    Gospode smiluj se ovoj žení i njenoj deci!

  • Kiddo

    19. maj 2015 | 08:01

    Saljemo ti svu pozitivnu energiju i pozitivne misli. Drzi se, bice sve dobro

  • Si

    19. maj 2015 | 08:42

    Budi jaka i hrabra kao što si do sad bila. Sa srećom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA