Najpoznatiji muzički festivali, ZAA, Who See, Kelti i Legende na ''Beogradskom manifestu''!

Prvih 10 čitalaca koji na mail: pr@telegraf.rs pošalju ime, prezime i kontakt telefon nagrađujemo sa po 2 ulaznice za ''Beogradski manifest''!

  • 0

Domaćini muzičkog segmenta “Beogradskog manifesta” na Donjem gradu Kalemegdana biće naši najpoznatiji festivali: “Beer fest”, “Zaječarska gitarijada”, “Nišvil , “Dragačevski Sabor trubača” ,” “Love fest”, “Sea dance festival”

Koncept “Kultur šok” zone je da predstavi sva lica muzike u Srbiji i pokrene sjajno raspoloženje među publikom različitih generacija. U toku dana na centralnoj bini će se smenjivati mladi bendovi i nagradjivani trubački orkestri festivala u Guči, a vecernji termini su rezervisani za koncerte bendova “ZAA”, “Who see”, “Orthodox Celts” i sastava “Legende”.

Ortodoks Kelts, Orthodox Celts Foto: RTS 2

Za ljubitelje elektronskog zvuka predstavljamo dj-eve u selekciji festival “Love Fest” iz Vrnjačke Banje. Svaki od muzičkih festivala preneće deo svoje autentične atmosfere, i to u srcu Beograda.

Prvih 10 čitalaca koji na mail: pr@telegraf.rs pošalju ime, prezime i kontakt telefon nagrađujemo sa po 2 ulaznice za ''Beogradski manifest''!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA