HUREM SNIMA NA KALEMEGDANU: Turska glumica sa dečkom iznajmila vilu na Senjaku? (FOTO)

Merjem Uzerli se, posle dugog skrivanja u Beogradu, u subotu uz alkohol proveselila na splavu

  • 2

Turska glumica Merjem Uzerli, popularnija kao Hurem, trenutno je u Beogradu zbog snimanja filma o Sulejmanu Veličanstvenom. Procurela je informacija da je došla zajedno sa dečkom, iako su detalji o njenom boravku u prestonici strogo čuvana tajna.

HUREM U BEOGRADU? Turska glumica tajno snima film o Sulejmanu?

Popularna glumica je, kako Novosti saznaju, iznajmila vilu na Senjaku sa dečkom Ozanom Guvenom. Ekipa će u Srbiji provesti dva meseca, a neki od kadrova će biti snimljeni na Kalemegdanu i lagumima ispod tvrđave.

Glasine kruže da Halit Ergenč možda neće igrati Sulejmana, pa su počele spekulacije da bi baš Ozan  mogao da ga odmeni. On, inače, u seriji "Sulejman Veličanstveni"glumi Rustam pašu, Hureminog i Sulejmanovog zeta.

Glumica je do sada izlazila maskirana gotovo do neprepoznatljivosti, pa je takva viđena na večeri u Skadarliji. U subotu se, međutim, pošteno opustila.

Foto: Facebook/ Meyem Uzerli Foto: Facebook/ Meyem Uzerli

Izašla je sa ekipom filma na splav "Shake’N’Shake", gde je, po priči očevidaca, pila rakiju, osećala se opušteno i ponašala slobodno.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA