Zorana Pavić: Ne sudite Petri Cvijić, jer prolazi golgotu!

''Petra je vrlo savestan vozač i nikada nije imala ni udes,'' kaže Pavićeva.

  • 1

Nakon saobraćajne nesreće, kada je pre tri dana u Vodovodskoj ulici u Beogradu voditeljka Petra Cvijić kolima udarila pešaka Slobodana Bajića, koji je potom preminuo u Urgentnom centru, u javnosti su se mogli čuti osuđujući komentari na račun Cvijićeve.

Posle voditeljke Nataše Miljković koja je preko Tvitera poručila da se to svima može dogoditi, u odbranu Petre Cvijić stala je i njena dobra prijataljica, pevačica Zorana Pavić. Ona je apelovala na javnost da ne osuđuje unapred ono što se desilo Cvijićevoj:

“Petra je moja drugarica i jedno dobro biće. Vrlo je savestan vozač i nikada nije imala ni udes. Nisu joj pronašli ni kap alkohola u krvi. To su veoma teške stvari i svakome može da se desi. Apelujem na javnost, ‘Ne sudite, da vam ne bi sudili, jer dve porodice prolaze golgotu’’, rekla je Pavićeva.

 

(Tekst:Mladen Mitrić/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez

    12. februar 2012 | 16:17

    Zorana,ti bar znaš kako neki "ljudi"znaju da budu zli,ali to je njihov problem kojega naravno nisu svesni,a kako se kaže "Bože oprosti im jer ne znaju šta rade"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA