ZBOG OVOG NISAM PRIZNAO GASTOZA: Tužna priča oca zvezde "Parova"! (FOTO)

- Nenadova majka nije želela brak sa mnom, već samo da joj napravim sina - počeo je priču Svetislav Sinđelić Đuro

  • 10

Učesnik rijalitija "Parovi" i, reklo bi se, najveći "osvajač" u kući, Nenad Marinković Gastoz, ne nosi očevo prezime, ali je genetika više nego očigledna, s obzirom da se Svetislav Sinđelić Đuro više puta ženio.

OTAC SE ODREKAO GASTOZA: Potresni detalji života zvezde "Parova"! (FOTO)

Gastozova mama Goca, kako on priča, nije htela da stupi u brak sa Đurom:

- Prva žena mi je umrla i posle toga sam se ženio nekoliko puta. Goca nije želela brak sa mnom, već samo da joj napravim sina. To sam i uradio. Čak sam i papir potpisao da sme da ga odvede u Francusku. Dolazio je on kod mene, ali pre mnogo godina, kad je bio u osnovnoj školi. Video sam ga prošle godine kod najstarijeg sina, ali samo nakratko - priča Nenadov otac za Kurir Stars.

Gastoz u srodstvu sa legendom iz "Ko to tamo peva" i čuvenim srpskim junakom, nećete verovati o kojim slavnim ličnostima se radi! (VIDEO)

Prinstkrin: YouTube/Parovi TV HAPPY Prinstkrin: YouTube/Parovi TV HAPPY

Đuro je dodao:

- Hteo sam ja njemu da dam svoje prezime, ali to ne zavisi od mene, već od njegove majke. Ona to nije želela. Sad sam i s njom u dobrim odnosima.

Printskrin: Youtube/NAJREALNIJI BRE Printskrin: Youtube/NAJREALNIJI BRE

Sinđelić kaže da je Nenad sve od njega nasledio. Zadovoljan je učešćem njegovog sina u rijalitiju, ali smatra da nijedna od učesnica neće biti njegova snajka:

- Sad je s Natašom, ali neće mi biti ona snajka. Kad uđe neka nova, ta će biti s' Nenadom. Posle rijalitija, on će se venčati sa Marijom iz Pariza. Tome se nadam.

(Telegraf.rs/Kurir Stars)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA