SVI SILIKONI "SURVAJVERA": Od Stanije do Kristine!

Kristini sise vise, Stanijine grudi su male i ima bradavice kad dugmad, Aleks samo što ne pukne, komentariše Neven Ciganović sve silikone učesnica Survajvera

  • 1

Neven Ciganović, stilista i učesnik Survajvera iskomentarisao je sve "silikonske" učesnice ovogodišnjeg rijalitija. Ciganović, koji je i sam uradio više plastičnih operacija, pronašao je zamerke i nedostatke na grudima Kristine Bekvalac, Aleks Grdić, Stanije Dobrojević, Jelene Maćić i Ave Karabatić.

 

Kristina Bekvalac - Grudi su joj viseće!

"Lepa dizajnerka je silikone ugradila nakon porođaja, ali je želela da zadrži prirodan izgled grudi koje ne odolevaju sili teže. U svojoj nameri je donekle i uspela, pa je tako dobila pomalo viseće, zrele 'majčinske' grudi kojima nisu mogli odoleti ni neki 'muški' takmičari Survajvera, posebno mlađahni Nikola, kojeg je Kristina odmah prigrlila na grudi te mu tako pružila utehu i sigurnost koju samo majka može da pruži.

Kristina je svojim nastupom u Survajveru napokon želela da izađe iz sestrine senke. Sad kad joj je to uspelo, ne preostaje joj ništa drugo nego da se sa rođenom sestrom bori za najbolji dekolte srpske estrade", kaže Ciganović.

Aleks Grdić - Sise će joj eksplodirati

"Zgodna Aleks čim se okitila titulom Miss Hrvatske, odlučila je da svojim grudima pruži kraljevski tretman, pa je u njih ugradila kraljevsku četvorku! Taj potez se i te kako isplatio, jer su te njene 'cice-ubice' već dva puta krasile naslovnicu Plejboja.

Svoje 'pištolje' (kako ih sama od milja zove) u Survajveru je držala 'zakočene', jer su baš poput njenog karaktera zbog napetosti naročito među ženama svakog trena mogli eksplodirati. Ona je stavljanjem silikona napravila jedan od najboljih poteza u životu, što znači da se još uvek nismo zasitili njenih prekrasnih grudi i da jedva čekamo da nas obraduje nekom novom Plejboj naslovnicom", tvrdi Neven.

Stanija Dobrojević - Bradavice joj štrče poput dugmeta, a grudi su joj sitne

"Seksi starleta svoje atribute prvo je pokazala ocvalom čiči Hefneru, a zatim njima počastila i čitav Balkan, što u Survajveru, što u najnovijem izdanju srpskog Plejboja. Njene grudi su sitne i čvrste, taman da ih staviš u šaku, baš poput džojstika, a bradavice joj štrče kao dugmeta za open fire.

Siguran sam da je ona naročito popularna kod mlađe populacije, ali i kod večitih "mladića" koji se ne odvajaju od svog plejstejšna. Stanija je, inače, odmah po izlasku iz rijalitija promenila silikone i time nam dala do znanja da je Survajver bio tek odskočna daska prema njenom ostvarenju snova, Holivudu", objašnjava Ciganović.

Ava Karabatić - Tupava starleta možda jednog dana sise dovede u red

"Tupava starleta takođe  je svoje draži prvo otkrila u Plejboju, a potom i Survajveru. Ona za sebe kaže da je harizmatična i da se ne stidi svog tela. Moram se sa njom donekle složiti, jer njene silikončine definitivno jesu 'harizmatične', odnosno neukrotive. S obzirom na to da joj stanje u glavi nije podjednako tako harizmatično, već  katarzično, možda upravo svemoguća Ava snagom uma (ako ga uopšte ima) jednog dana uspe da svoje sise dovede u red", navodi Neven Ciganović, i dodaje:

"Ona je postala sinonim za izvedenicu stare izreke ko nema u glavi, ima u nogama. U njenom slučaju ko nema u glavi, ima u sisama ili među nogama."

Jelena Maćić - Silikoni joj izgledaju prirodno

"Neustrašiva šminkerka je definitivno najstarija među ovim silikonskim lepoticama, ali njena fizička zrelost u ovom slučaju samo je prednost. Iako u odličnoj fizičkoj kondiciji osebujna Jeca u svoje grudi nije ugradila  naduvane balone kao što to rade sve pevaljke na estradi, već je njihov oblik podredila svojim godinama.

Tako njoj grudi bar izgledaju tako "prirodno" da još uvek mame uzdahe muškaraca, ali i ponekih žena. Ona je svojim čvrstim stavovima i britkim komentarima bez dlake na jeziku pokazala svima da, osim dobro urađenih silikona, ima i muda za preživljavanje", zaključuje Neven Ciganović svoje komentarisanje Survajver silikonki.

(A. V. / Scandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA