Ulaznica za ''Belgrade calling'' od 2.990 do 4.500 dinara

Na ovom festivalu učestvovaće Ozi Ozborn sa Slešom, ''Faith No More'', S.A.R.S., ''Public Enemy'' i mnogi drugi

  • 0

Ulaznice za novi muzički festival ''Belgrade Calling'', koji će se održati u parku Ušće od 27. do 29. juna, od danas su u direktnoj prodaji.

Ulaznice se mogu kupiti širom Srbije i regiona, ali i bilo gde u svetu putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com, saopštili su organizatori ''Avalon produkcija''.

Cena ulaznice za prvi dan, 27. jun kada će nastupiti popularna britanska pevačica Džesi Džej, elektronske legende ''Orbital'', mladi pevač i reper Egzampl, jedan od najuticajnijih hip-hop bendova svih vremena ''Public Enemy'', domaćini festivala domaći sastav S.A.R.S. i bend iznenađenja, trenutno koštaju 3.490 dinara.

Cene ulaznica za drugi dan festivala iznose 2.990 za sektor (P2), 3.990 za (P1) i 4.500 za Fan Pit.

Tog dana će nastupiti Ozi Ozborn zajedno sa nekadašnjim gitaristom sastava ''Guns 'N' Roses'' Slešom, gitaristom Zakom Vajldom i basistom Gizerom Batlerom, kao i bendovi ''The Cult'', ''Black Label Society'', ''Paradise Lost'', ''Satyricon'' i ''Sanatorium''.

Za treći dan, 29. juna, kada će na Ušću pevati Majk Paton i ''Faith No More'', Džoni Roten i kultni bend ''Public Image Ltd'', Endru Eldriht (Andrew Eldritch) i ''The Sisters of Mercy'', Džastin Hokins (Justin Hawkins), ''The Darkness'', ''The Horrors'' i povratnici "Ugly Kid Joe", cena jedinstvene ulaznice je 3.990 dinara.

U zemljama regiona Jugoistočne Evrope, odakle se prema prvim reakcijama očekuje značajan broj posetilaca, ulaznice se prodaju u ekspoziturama Eventima i brojnih drugih partnerskih mreža.

U prodaji su jednodnevne, dvodnevne i trodnevne ulaznice, a svima koji žele da kupe ulaznice za više dana, omogućena je akcija u kojoj se trenutno dobija mesto u Fan Pitu za drugi dan festivala.

Kako se još navodi u saopštenju, do isteka ograničenog broja na trenutnoj akciji, kupci dvodnevnih ulaznica za drugi i treći dan, u paketu dobijaju ulaznicu za Fan Pit 28. juna i jedinstvenu ulaznicu za 29. jun, i to po ceni od 5.990 dinara.

Svima koji već imaju ulaznicu za Fan Pit 28. juna, dovoljno je da na prodajnom mestu gde su je i kupili, doplate 1.490 dinara i tako dobiju dvodnevnu ulaznicu, uz koju će svakako i ostati u Fan Pitu. Slično je i za vlasnike ulaznica za sektor Parter 1, kojima je dovoljno da doplate 2.490 dinara, odnosno 3.000 dinara ako imaju ulaznicu za 28. jun u sektoru Parter 2.

Na taj način se, dok je u toku trenutna akcija, pored značajnog popusta za 29. jun, automatski prebacuju u Fan Pit za 28. jun.

Kada su trodnevne ulaznice u pitanju, njihova cena je 7.990 dinara, a na trenutnoj akciji do isteka ograničenog broja mesta, takođe se dobija Fan Pit za 28. jun.

Vlasnicima ulaznica za taj dan takođe se omogućuje doplata u odnosu na sektor za koji imaju ulaznicu - još 3.490 dinara za vlasnike Fan Pit ulaznice, odnosno 4.490 i 5.000 dinara za P1 i P2 ulaznice.

Pored pomenutih sajtova, ulaznice se direktno prodaju u Beogradu, Novom Sadu i širom Srbije putem lanaca knjižara Vulkan i Delfi-Laguna, benzinskih pumpi Elp i brojnih drugih mesta.

U regionu ulaznice se fizički mogu kupiti u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Makedoniji i Crnoj Gori.

(Telegraf.rs / izvor: Tanjug / foto: belgradecalling.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA