Evo kako je Cecin sin odgovorio Kristijanu slikom sa Arkanom! (FOTO)

Nastavlja se "medijski rat" i prepucavanje preko društvenih mreža između Veljka i Golubovića

  • 22

I dalje se nastavlja medijsko prepucavanje Veljka Ražnatovića i Kristijana Golubovića po društvenim mrežama, a sad je "red došao" na Cecinog sina.

Evo šta je Kristijan rekao o Cecinom sinu (FOTO)

On je na svom Instagram profilu postavio sliku sa pokojnim ocem Željkom, kao i fotografiju gde se nalazi citat koji se može protumačiti kao poruka Kristijanu.

Evo i poruke koja se može protumačiti kao svojevrstan odgovor Kristijanu. U slobodnom prevodu - "Bacam lampe na ljude koje treba "osvetliti".

Podsetimo, posle izgubljenog bokserskog meča sa Albancem Agimom Abdulahom, Kristijan se na Fejsbuku osvrnuo se i na Veljkovo navodno podrugivanje:

- Čuo sam da neko spominje sina Svetlane Veličković da je takođe nešto komentarisao o meni... Ako je i to tačno, poručiću mu oprez - napisao je Golubović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sine obriši sline

    21. maj 2015 | 10:22

    Veljko sine obriši sline,i shvati da si ti niko i ništa.Ti si samo dete poznatih roditelja koji su postigli nešto u životu,ali ti sam nisi postigao baš ništa.Samim tim nemaš prava da prozivaš Kristijana,i ne samo njega nikoga ti nemaš prava da prozivaš jer ti sam se konstantno kitiš tuđim perjem.To što je tvoj otac bio neko i nešto to ni blizu ne znači da ćeš i ti biti neko,a krenuo si veoma loše jer ne znaš šta znači poštovanje.Zato se bolje povuci dok ne napraviš veći problem,i uživaj u životu kada si već imao sreće da se rodiš u zlatnom kavezu.

  • Sinisa

    21. maj 2015 | 10:47

    Ovaj kompleksas ratuje sa maloletnim klincem.

  • Nemanja

    21. maj 2015 | 11:29

    U normalnoj drzavi,tuzilastvo treba da ga ispita jer je porucio "oprez" znaci da preti kao i da ce "cupati usi",znaci da preti i fizickim nasoljem...da li cupao usi ili lomio zbube,sve jedno je....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA