Mia Begović: Mojoj ćerki smeštaju aferu sa Ognjenom

"Neko od učesnika Survajvera koga ugrožava Maja Lena to namerno plasira! To je smešno", tvrdi glumica

  • 0

Glumicu Miu Begović potresli su prošle nedelje natpisi u novinama da je njena ćerka Maja Lena Lopatni imala ljubavnu aferu sa Ognjenom Kajganićem tokom boravka na Kostariki. Glumica ove navode oštro demantuje i smatra da sve tračeve pokreću ljubomorni učesnici Survajvera kojima smeta Maja Lenin plasman na forumima.

- Moja Maja Lena stoji super na forumima. Prema tome, to neko namerno plasira. To je presmešno, da je istina, već bi odavno procurilo, ne bi se ovoliko čekalo. To je ružna i ogavna stvar, degutantno! - prokomentarisala je glumica i dodala: - Ni na koga ne aludiram, ali sam ubeđena da je to plasirao neko kome smeta njen rejting što se tiče Survajvera. Na primer, proglašena je za najlepšu ženu rijalitija bez šminke, možda to nekoga ugrožava.

Glumica je izjavila da nije iznenađena natpisima o svojoj ćerki, jer je sve to očekivala i bila je pripremljena.

(A. V. / Scandal)

P.S. Kao jedan od portala koji je objavio vest o vezi Maje Lopatni i Ognjena Kajganića Telegraf.rs se izvinjava učesnici Survajvera na objavljenoj dezinformaciji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA