SEKS MARATONAC: Političara iz "Parova" će, posle ovog priznanja, "rastrgnuti" žene!

Aleksandar Požgaj je u Rusiji imao nesvakidašnje dug odnos sa jednom devojkom

  • 19

Političar Aleksandar Požgaj je u rijalitiju "Parovi" na TV Hepi rekao da je u Rusiji, doduše uz dejstvo pilula nalik vijagri, imao maratonski seks.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

Požgaj je sa društvom i kolegama boravio u Moskvi, gde su se jedno veče opustili i zabavljali sa devojkama. U jednom trenutku su mu ponudili tabletu koja ima slično dejstvo kao vijagra, i on ju je popio.

- Zaista nemam problem sa potencijom, a tad kad smo uzeli te "Putinove pilule", kako smo ih nazvali, imao sam odnos sa devojkom 95 minuta bez prestanka. Ortak je merio vreme - pohvalio se Požgaj.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brale

    23. maj 2015 | 13:23

    Dok sam bio mlad zene mi nisu tepale maco, kuco ,sreco... . Uvek konjino moja , ludaku moj, manijace. To su bila vremena. Sad jebe vijagra.

  • Pipi

    23. maj 2015 | 12:30

    Nije primereno sobzirom da je politicar da u emisiji govori o svojim seksualnim egzibicijama, pogotovo potpomognutim" drogom".

  • Nikola

    23. maj 2015 | 10:30

    Eeeee moj druze....kad ti trebaju pilule....meni su devojke bezale iz stana,i govorile da sam manijak,bez ikakvog dopinga....iskreno i sad mislim da normalan muskarac moze da izdrzi celu noc,naravno sa manjim pauzama....ili ne???...mada je cudno sto me neke bivse i sad zivkaju iako sam u braku....mozda sam stvarno manijak....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA