B.B. King ubijen?

Dve Kingove ćerke - Karen Vilijams i Peti King tvrde da su muzičara otrovala dva njegova dugogodišnja saradnika, od kojih jedan ima ovlašćenja nad njegovim poslovima

  • 0

Zvaničnici Nevade saopštili su da će sprovesti istragu povodom smrti bluz velikana B.B. Kinga koji je preminuo ranije ovog meseca, nakon tvrdnji njegove dve ćerke da je ubijen.

Kancelarija mrtvozornika okruga Klark preko Tvitera je navela da su preuzeli Kingovo telo i da će se na rezultate autopsije čekati minimum šest do osam nedelja, piše Rojters.

- Naš mrtvozornik je preuzeo nadležnost nad telom B.B. Kinga, izvesće autopsiju. Rezultati: 6-8 nedelja, minimum- glasi tvit uz dodatak da će policija Las Vegasa sprovesti istragu kako bi utvrdili da li je Kingova smrt ubistvo.

Foto: YouTube /  Eagle Rock Foto: YouTube / Eagle Rock

Dve Kingove ćerke - Karen Vilijams i Peti King tvrde da su muzičara otrovala dva njegova dugogodišnja saradnika, od kojih jedan ima ovlašćenja nad njegovim poslovima, prenosi AP.

Kingov advokat nazvao je optužbe neosnovanim i sramnim, piše AP.

Žene tvrde da su dvojica njegovih saradnika sprečila članove porodice da ga obiđu u poslednjim danima života.

King je preminuo u Las Vegasu 14. maja a pre toga je bio hospitalizovan zbog dehidratacije povezane sa njegovim dijabetesom. Pred smrt je bio na kućnom lečenju.

Kingova sahrana zakazana je za petak u Misisipiju ali se sada ne zna da li će zbog istrage biti odložena.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA