DISKRECIJA ODLEPILA: Maca političaru mirisala gaće!

- Očigledno ne može i ne želi da shvati da imam devojku napolju i da smo samo prijatelji - rekao je Požgaj ostalim ukućanima

  • 9

Izgleda da Maca Diskrecija nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da Aleksandar Požgaj ne želi da ima bilo šta sa njom, pa ne bira način na koji će ga spopadati u "Parovima".

Maca Diskrecija posle tuširanja uletela u krevet političaru, a evo šta je on uradio!

- Sedeli smo na dvosedu i ona me pipkala po preponama, iako sam joj milion puta rekao da mi ne prilazi na taj način jer smo prijatelji. Očigledno ne može i ne želi da shvati da imam devojku napolju i da smo samo prijatelji. Rekli su mi da je bila kod polica gde mi stoje stvari i mirisala moje gaće. Ne znam šta joj to znači - ispričao je političar tokom razgovora sa ukućanima, a zatim se ubacila i Ružica koja je imala svoju verziju ovog događaja.

Foto: Facebook/senadanurkicmaca Foto: Facebook/senadanurkicmaca

- Ona je videla da si ti nešto pisao na papiriću i otišla je da vidi kome su hteo da ostaviš poruku. Preturala je po tvojim stvarima i pukla je jedna polica. Kada je kupila stvari, mirisala je tvoje majice, ne verujem da je gaće - objasnila je Veljkovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    28. maj 2015 | 10:33

    Budala.Kupi prnje pa u Bosnu i tamo se sprdaj sa narodom i obmanjuj ga.Dosta lazi i prevare.

  • Coa

    28. maj 2015 | 10:31

    Ovo je vec ko to zna opet namestaljka ovoga puta je nar3du Maca. Razlog namestaljke je favorizacija gastoza kome je produkcija obecalaobedu.

  • Iva

    28. maj 2015 | 14:28

    Slican se slicnom raduje(Ruzica=Maca)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA