DA LI JE MOGUĆE? Zbog golotinje izbačen iz rijalitija! (VIDEO)

- Ne mogu da verujem da se moje učešće ovako završilo - rekao je kroz suze učesnik rijalitija

  • 0

Britanski rijaliti "Veliki Brat" izbacio je Arona Frua iz ovog šou programa, jer se maneken skinuo go i na taj način uznemiravao druge učesnike.

Za razliku od domaćih rijalitija gde takmičari rade šta hoće, uglavnom bez ikakvih kazni, Englezi su očigledno mnogo strožiji.

Učesnici "Velikog Brata" napili su se i igrali masne fote. Aron, koji je inače homoseksualac, dobio je zadatak da poljubi drugog učesnika, nakon čega se maneken skinuo go i počeo mladića da juri po kući kako bi ispunio zadatak. Posle više molbi ostalih ukućana da se obuče, na koje se on nije obazirao, pozvan je u ispovedaonicu i izbačen iz programa.

Maneken je uznemireno plakao, kada je čuo da je njegovo učešće u rijalitiju završeno. Molio je produkciju, prijatelje i majku da mu oproste.

- O Bože, žao mi je, nisam mislio da odem tako daleko. Izvini mama, izvinite prijatelji. Ne mogu da vam opišem kako se osećam. Ne mogu da verujem da se moje učešće ovako završilo, mnogo mi je značilo - rekao je kroz suze Aron.

Pogledajte šta je Fru rekao o sebi pri ulasku u "Velikog Brata":

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA