ZVEZDU GRANDA MINUTI DELILI OD SMRTI: Dramatična ispovest mladog pevača (VIDEO)

- Iako sam ćesto išao s njim da gledam kako radi na polju, tog dana je deda insistirao da ostanem kod kuće - priča Milan Rakić

  • 4

Mladi pevač Milan Rakić koji je na sebe skrenuo pažnju sjajnim nastupima u "Zvezdama Granda", kaže da svaki nastup posvećuje svom dedi koji je tragično nastradao pre 17 godina.

KADA ONA ZAMEŠA KUKOVIMA, NASTANE SPEKTAKL: Šou seksi Gorane u "Zvezdama Granda" (VIDEO)

- Kao i mnoga deca, detinjstvo sam provodio na selu. Sećam se te kobne 1998. godine kada je deda krenuo traktorom u obilazak svojih ravnica jer se bavio poljoprivredom. Iako sam ćesto išao s njim da gledam kako radi na polju, tog dana je deda insistirao da ostanem kod kuće. Nije vredelo što sam ga ja molio da i ja krenem. Očigledno je imao jaku intuiciju. Samo je rekao: "Milanče, ti ostaješ, ja idem". Tako je i bilo. Posle samo nekoliko minuta dobili smo poziv da je dedu udario voz - prića Rakić i dodaje da se, iako je bio dete, seća svake slike tog dana.

- Sve reči, svaki trenutak mi je urezan u sećanje i za ceo život. Od tada me anđeo čuvar prati i ovo takmičenje posvećujem svom dedi - zaključio je Milan Rakić.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija do Tokija

    1. jun 2015 | 13:05

    Deda je ponosan na tebe...

  • Sans

    1. jun 2015 | 13:17

    Svaka cast Milance!

  • Krajina

    1. jun 2015 | 15:11

    Deda poginuo pre 17 godina,sad pricas o njemu kao da je juce nastradao pa mu posvecujes pjesmu,nastup itd.Pusti patetiku,takmici se ko covjek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA