KO JE VARAO U PAROVIMA? Evo zašto je poništeno glasanje! (FOTO)

Ukućani i gledaoci su sinoć bili šokirani kada su videli ko je dobio najviše glasova za ostanak u rijalitiju

  • 19

Rezultati glasanja u rijalitiju "Parovi" šokirali su i ukućane i gledaoce. Zmajica Abela zauzela je prvo mesto sinoć, pa je sa više od 60 odsto glasova, iza sebe ostavila čak i Zmaja od Šipova.

Gastoz uhvatio Macu za međunožje, a ona mu se žestoko osvetila!

Glasanje je proglašeno neregularnim, nakon što je voditeljka pročitala pismo u kome su se nalazili detalji o neregularnosti. Naime, produkciji je dostavio provajder podatak da je sa jednog broja telefona stiglo čak 99,8 posto glasova za Abelu.

Prinskrin: TV Hepi Prinskrin: TV Hepi

Drugo mesto, odmah posle Abele, zauzeo je Zmaj sa 15,2, dok su se odmah iza njega našli Aleksandar sa 5,7, Šavija sa 5,5 i Filip sa 3,7 posto glasova, a u drugom delu tabele bili su Igor, Jovan, Velimir, Mimi i Maja.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

Na kraju odlučeno je da glasanje bude poništeno, kao i da niko ne bude izbačen.

- Ubuduće će gledaoci moći da pošalju samo do 20 poruka. To su pravila kako bismo izbegli bilo kakve nepravilnosti. Želimo da radimo transparentno i fer. Preuzeli smo modele glasanja od drugih rijaliti formi, ali, vidimo da nije potpuno u redu. Nama je cilj da sve bude u skladu sa zakonom i moralnim načelima - rekla je voditeljka Bojana Ristivojević.

Prinskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Prinskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Veče je osim neregularnih glasova, obeležila i svađa između Gastoza i Ružice. Kako bi odbranila Macu Diskreciju, Veljkovićeva je napala Nenada, ali je pri vređanju spominjala i njegovu majku, pa je završila u izolaciji.

- Neka se je*u Filip i Nenad, a ja idem u izolaciju - besno je rekla Ružica, koja se inače i sa Filipom posvađala sinoć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KojiSamJaMeniKralj

    1. jun 2015 | 14:15

    Da li je moguce da produkcija ne umije da organizuje shou. Nije Ova Abela kriva tu nista, u ako je antipaticna, los je sistem. Da su ponistili glasove trebalo bi liku da se vrate pare a to im ne odgovara, naravno. Za organizaciju dajem NULU.

  • Ivan

    1. jun 2015 | 13:51

    Ma ljudi tu nema G od glasanja,sve to produkcija namesta,culi ste kad je izjavila Abela da je glumica I da je zato placena od produkcije kao glumica da bude sa zmajem!a ne kao ucesnica zmajevog gnezda.Volim da to gledam ali glasaca nema nigde sve oko glasanja produkcija sama rezira,koga ce da izbace I to ona radi,to je moje misljenje.

  • Darko

    1. jun 2015 | 13:08

    Zasto ponisteno? Da ne bi ispala Mimi ili neko drugi ko se stiti. Bilo je I vise nego fer glasanje. Dva glasa, 10 glasova ili cak nekoliko hiljada sa jednog broja, sta je tu neposteno? Nigde ne pise da to ne sme da se radi. Svako od nas pa cak I pojedinac ima pravo da glasa koliko god hoce puta I to za koga hoce. I ja sam gledalac pa cu glasati za abelu bar sa 20 kupljenih novih brojeva. I preporuciti svima koje poznajem da to urade. Niste fer sto se ovo uradili. Prvo niste smeli ni broj objaviti. Pocnite da igrate po pravilima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA