Darko Rundek na brodu predstavio "Mostove" (FOTO) (VIDEO)

"Rundek Cargo Trio" je ujedno i najavio promotivne beogradske koncerte, 12. i 13. juna u "Barutani"

  • 1
Darko Rundek, album Mostovi, promocija albuma Foto: Telegraf/Petar Lazović

Legendarni Darko Rundek i njegov "Cargo Trio" predstavili su novinarima u Beogradu novi album "Mostovi" na način koji je sasvim prikladan imenu - plovidbom po Dunavu i Savi.

U pitanju je drugo izdanje trija - debitovali su u u ovoj postavi albumom "Plavi avion" (2010). Novo izdanje je za Srbiju objavio "Long Play".

Darko, violinistkinja Izabel i multiinstrumentalista Duco Vranić najavili su ovo izdanje još u jesen 2013. singlom "Midnight Calypso", a nedavno se pojavio i "Don Juan", pesma nastala za potrebe istoimene predstave. Album otvara pesma "Džaba" sa, interesantno, posvetom drugom kultnom triju, bendu "Šarlo akrobata".

Foto: Petar Lazović Foto: Petar Lazović

Album je, za sada, u opticaju samo kao uz ulaznicu za beogradske koncerte. Cena ovog "paketa" je 1.500 dinara, a moguće ga je nabaviti na glavnim Eventimovim prodajnim mestima - blagajnama Doma omladine Beograda i Kombank arene, Bilet servisu na Trgu Republike i u šoping centru "Ušće".

Foto: Petar Lazović Foto: Petar Lazović

Ulaznicu bez diska, po ceni od 1.200 dinara, moguće je nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima. Disk će se samostalno pojaviti u prodaji posle koncerata.

Evo kako je to izgledalo na brodu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA