Ovo je najlepša devojka u Čačku! (FOTO)

Na izboru za mis Čačka, u izuzetno jakoj konkurenciji, titulu najlepše ponela je Irena Gagričić

  • 9

Na spektakularnom Izboru za Miss Čačka održanog proteklog vikenda u hotelu Livade u Preljinama, izabrana je prva finilisktinja koja će se takmičiti na Izboru za Miss Srbije!

Devojke su se predstavile u tri izlaska – u prvom su nosile Tifani jeans i majice, u drugom kupaće kostime IL Cuore Italiano, a u trećem elegantne haljine magistra dizajna Marije Stanković i modnog dizajnera Aleksandra Dada Jovanovića. Za obuću se pobrinuo RV.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

U izuzetno jakoj konkurenciji titulu najlepše ponela je Irena Gagričić.

Lepa Čačanka ima 22 godine. Studira u Beogradu na Filološkom fakultetu turski jezik i književnost. Pored turskog, govori tečno engleski i pomalo nemački jezik. Irena je kao nagradu dobila i stipendiju R&B koledža za četvorogodišnje studije bankarstva i revizije i proglašena je za promo lice Hotela Livade.

-Presrećna sam! Zadovoljstvo mi je što sam ponela titulu Miss Čačka i biće mi velika čast da na Finalu Izbora za Miss Srbije predstavljam svoj rodni grad! Želja mi je da na zvaničnom Izboru Miss Srbije pobedim i donesem mom gradu još jednu titulu a Srbiju predstavim na najbolji način na Miss sveta.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Da li će tako biti videćemo jer do finala predstoji još najmanje takmičenja 15 gradova kao i finalni kasting u Beogradu početkom septembra. U Kompaniji Miss Yu su nam rekli da je ove godine interesovanje ogromno, da svakodnevno pristužu prijave iz gradova širom Srbije pa lepoj Čačanki u ovoj konkurenciji želimo mnogog sreće.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Aktuelna Miss Srbije Marija Ćetković bila je jedna počasni gost polufinalnog izbora, voditelji programa bili su Slavko Beleslin i Vanja Nikolić, a žirijem je predsedavala Vesna de Vinča, novinar i predsednik Kompanije Miss Yu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanna

    1. jun 2015 | 20:28

    Sta ovo navukose na sebe?

  • Sanny

    2. jun 2015 | 09:10

    Upoznajte najlepšu devojku u Čačku i najružnije haljine na SVETU!!!!

  • Miss

    1. jun 2015 | 21:03

    Devojko,sad lepo prioni na ucenje,zavrsi fakultet...mani se corva posla nece ti kao misici cvetati ruze!!! To ti garantujem 10000000000000% Ziva bila i pamet u glavu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA