DARKO RUNDEK: Ivo Andrić bi voleo naše "Mostove" (VIDEO)

Legendarni muzičar je u nadahnutom razgovoru za Telegraf pričao i o "Haustoru", simbolici pesme "Šal od svile", Milanu Mladenoviću...

  • 0
Foto: Petar Lazović Foto: Petar Lazović

Album "Mostovi", drugi koji potpisuje "Rundek Cargo Trio", bio je povod da popričamo sa legendarnim Darkom Rundekom - umetnikom koji je ostavio ogroman trag u bivšoj Jugoslaviji kroz "Haustor", ali i kasnije, kroz drugačije muzičke izražaje. 

RUNDEK NA RECI: Pogledajte kako je pevao na krstarenju Savom i Dunavom! (VIDEO)

"Rundek Cargo Trio" će promovisati novi album na koncertima 12. i 13. juna u beogradskoj "Barutani", kao i 27. juna na "Arsenal Festu" u Kragujevcu.

Darko Rundek na brodu predstavio "Mostove" (FOTO) (VIDEO)

Rundek je za "Telegraf" pričao o novom albumu, ali i o Milanu Mladenoviću, reizdanju "Haustora" na diskovima i mogućnosti da se grupa nekad ponovo okupi, o simbolici pesme "Šal od svile", o nastupima u "Barutani"...

Uz Darka je bila violinistkinja Izabel, kojoj je Rundek povremeno prevodio sadržaj priče, a u jednom trenutku joj je predao "glavnu ulogu", pa je sjajna umetnica pričala o svom viđenju simbolike mostova.

Pogledajte intervju:

(Milan Ćunković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA