KRALJEVI BUDIMPEŠTE: "Kings Of Leon" stižu na "Sziget"! (VIDEO)

Slavni bend će nastupiti na čuvenom festivalu 15. avgusta

  • 1

Čuveni festival "Sziget" s ponosom objavljuje da će na ovogodišnjoj manifestaciji nastupati "Kings Of Lion"! Čuveni bend će na "Ostrvu slobode" u Budimpešti zasvirati 15. avgusta.

To će biti retka prilika da čujete ovaj bend ove godine u Evropi. "Sziget Festival" će biti održan od 10. do 17. avgusta.

"Sziget Festival" je pravo mesto za odmor ovog leta, gde posetioci mogu da uživaju u raznolikom programu tokom sedam dana nezaustavljive zabave. "Ostrvo slobode" se može ponositi nagradom za najbolji Veliki festival u Evropi, i nastojaće da zadrži tu titulu. Iz tog razloga, organizatori festivala su veoma srećni što pridodaju "Kings of Leon" sjajnoj listi učesnika.

"Kings of Leon" su objavili šest albuma, i svirali u svim delovima sveta. Pripale su im mnoge nagrade, između ostalih i Gremi za najbolju rok pesmu ("Use Somebody"). Posle nastupa na svim većim festivalima u svetu, poput Koačele, Glestonberija i Rok Verhtera, "Kings of Leon" sada prvi put nastupaju u Mađarskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dovla

    5. jun 2015 | 13:16

    Samo na Exit-u sve neki krševi koje niko drugi nije ni hteo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA