Na Internetu lažne ulaznice za Sensejšn

Karte koje se nude ispod zvaničnih cena i van regularnih kanala prodaje predstavljaju pokušaj obmane - stoji u saopštenju kompanije "Insomnia Global", koja je organizator ove manifestacije

  • 0

Na Internetu su se, kao i prošle godine, pojavili oglasi u kojima se nude lažne ulaznice za muzički spektakl "Sensejšn" po cenama nižim od zvaničnih, saopštio je danas organizator i upozorio građane da je regularna prodaja ulaznica moguća isključivo preko ovlašćenih distributera.

- Karte koje se nude ispod zvaničnih cena i van regularnih kanala prodaje predstavljaju pokušaj obmane - navedeno je u saopštenju kompanije "Insomnia Global".

Regularna prodaja ulaznica odvija se isključivo preko ovlašćenih distributera - na prodajnim mestima "Kard servisa", "Eventima" i "Gigstiksa", kao i na sajtovima www.sensation.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com.

Iako je u međuvremenu došlo do značajnog porasta kursa evra u odnosu na dinar, dinarske cene ulaznica su za sada nepromenjene i iznose 7.000 dinara za regularnu kartu, 14.000 dinara za "VIP Deluks" i 21.000 dinara za "Skaj Deluks".

Ukoliko ne dođe do stabilizacije kursa dinara, sredinom aprila je moguće usklađivanje dinarske cene ulaznica, upozorio je organizator.

Za "Skaj Deluks" ulaznice, kojih je ostalo malo, zainteresovani mogu poslati mejl na adresu vip@insomnia-global.com.

"Sensejšn: Inerspejs" biće održan 12. maja u Beogradskoj areni, a nastupiće di-džejevi: Mr. Vajt, Fedee Le Grand, Denis Ferer, Danijel Sančez  & Huan Sančez, Saneri Džejms & Rajan Marsijano i Hardvel.

(izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA