FENOMENALNA MARIJA SERDAR: Evo kako je izvela hit Kristine Agilere (VIDEO)

- Bilo je sitnica, potpuno relevantno za tvoj način pevanja, i zadala si zadatak, ne samo svojoj grupi, već svima koji su pevali - rekla je Leontina

  • 9

Marija Serdar imala je još jedan uspešan nastup u "Pinkovim zvezdicama". Ona je izvela pesmu "Hurt" i oduševila publiku.

- Bilo je sitnica, potpuno relevantno za tvoj način pevanja, i zadala si zadatak, ne samo svojoj grupi, već svima koji su pevali - rekla je  Leontina.

- Meni baš nije relevantno, jedan od tvojih lošijih nastupa. Za moj ukus je tako... Za tebe, kao najbolju, je nedopustivo da imaš netačnost u hiljaditu, smatra on. Sada si bila 9,8 od 10, a nemoj to da radiš, nemoj da me ljutiš - poručio joj je Hari.

Inače, pravila u "Pinkovim zvezdicama" su nešto drugačija i takmičari su nastupali isto kao i njihove kolege iz "Pinkovih Zvezda". Žiri je glasaoputem tableta.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Grupe su po četiri takmičara, od kojih dvoje idu direktno direktno u polufinale, dok drugih dvoje idu u duel. Ima pet grupa. Iz duela, po jedan takmičar ide u polufinale, dok drugi ide u acapella deo. Iz "a cappella" dela samo jedan takmičar prolazi dalje

Pogledajte nastup Marije Serdar:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    6. jun 2015 | 00:52

    Iskreno nije bila fenomenalna. Od pocetka takmicenja ona je moj favorit, ali su je polako sustigli ostali takmicari. Skoro sva deca koja su ostala, mozda njih 15 od 20 je presavrseno i svaka im cast i svako od njih se moze smatrati pobednikom.

  • Pou

    6. jun 2015 | 17:18

    Super je i treba da pobedi.Zalosno je sto smo takav narod da cenimo osobu po tome kako izgleda...Samo napred svaka cast.

  • Teasu

    6. jun 2015 | 15:43

    Pretpostavljam, da minuse lupaju debeli. Nisam ni ja tanka, al nisam ni javna ličnost. Najbolji primer, navedenog, da je izgled veoma bitan je Mateja. Dečko peva prosečno, a ima veoma puno fanova, i to baš zbog izgleda i pokretljivosti, tj energiji na sceni. Hteli mi ili ne priznati, to je stvarnost. Možda bi i na evrosongu, bolje prošli, da je pevao neko mršaviji :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA