ŠMEKER: Mateja "oduvao" kao Frenk Sinatra (VIDEO)

- Sada si napravio nešto što sam ti stalno govorio da pevaš. I hvala ti što si to pokazao da znaš. Dočarao si nam jedno vreme. Iznenadio si me pozitivno, kao pevač. Svaka čast - rekao mu je Hari

  • 6

Mateja Vukašinović briljirao je u "Pinkovim zvezdicama". Ovog puta, on se opredelio za hit "My Way" Frenka Sinatre, a žirij je bio oduševljen.

- You did it your way... Meni je bilo baš fantastičnih momenata, ali i onih koji su mi se malo manje dopali - rekla je Goca.

- Kao što sve savetujem u bekstejdžu, nekako vas pritiskam da pravite ono što nemate. Sada si napravio nešto što sam ti stalno govorio da pevaš. I hvala ti što si to pokazao da znaš. Dočarao si nam jedno vreme. Iznenadio si me pozitivno, kao pevač. Svaka čast - hvalio ga je Hari.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Leontina smatra da je Mateja pokazao sve što treba da pokaže kao potpun pevač.

- Mateja pokazuje da sve može, i meni je to lepo -zaključila je ona.

Pogledajte nastup Mateje Vukašinović:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasha

    6. jun 2015 | 01:38

    Sigurno nije bio Mateja bolji u duelu. Krajevi su mu bili neuporedivo loshiji. Ucinjena je velika nepravda. Kao i u duelu gde je proshao Ismail,koji je netacno otpevao i takodje nije ispevavao krajeve. Ovaj put je ziri ucinio velike nepravde i od dece i auditorijuma prave budale.

  • Zacudjen

    6. jun 2015 | 11:58

    Ko gura ovog da mi je znati...

  • danijela

    6. jun 2015 | 18:21

    Ni S od smekera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA