ZMAJICA OPTUŽUJE: Zmaj je hteo da me siluje u WC-u, on je psihički bolesnik!

- Rekao mi je da ne može niko da izađe iz njegovog domaćinstva živ - rekla je Abela

  • 14

Pre nego što je napustila "Parove", Zmajica Abela je optužila Zmaja od Šipova da je navodno hteo da je siluje, a sada je otkrila šta se tada dogodilo.

Gastoz skinuo gaće i ponovo ponizio Macu!

- Zmaj je počeo da me vređa kada sam mu rekla da neću da imam ništa s njim. To ga je pogodilo, on je psihički bolesnik, koristi rijaliti da bi se politički afirmisao. Iskorišćava žene, ponaša se kao makro. Nije hteo sam da podigne kašiku, a kamoli nešto drugo, rekao je da smo sve dobile ime zahvaljujući njemu - izjavila je Abela Maester za "Kurir" i ispričala šta se zatim desilo.

Prinskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Prinskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

- Tačno je da me je silio da budem s njim. Zbog Zmaja sam imala pet, šest epi napada. Moram da idem do televizije i uzmem video-dokaze. Tada sam se odvratno osećala. Napao me je u WC-u. Rekao mi je da ne može niko da izađe iz njegovog domaćinstva živ. Vikala sam i izletela napolje. Od svih devojaka bila sam najhrabrija, svima sam dala snagu - zaključila je Abela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA