SKAKAO JE KO MAJMUN OKO MENE: Ružica otkrila kako je upoznala Gastoza, pa ga brutalno "ukanalila"! (VIDEO)

Ružica je jedva dočekala priliku da ponizi Gastoza

  • 16

Nije nikakva tajna da se Ružica Veljković i Gastoz ne podnose, a nekadašnja "modelsica" je u "Parovima" ispričala kako se upoznala sa Nenadom i, naravno, iskoristila prilku da ga ponizi.

Gastoz skinuo gaće i ponovo ponizio Macu!

Prema njenim rečima, njih dvoje su se prvi put sreli 2012. na snimanju spota za pesmu "Ne znam gde sam" MC Stojana i Cvije.

- Gastoz je skakao kao majmun u spotu u kome sam ja dobila 100 evra da budem glavna uloga! Pozvao me je moj skaut iz agencije Mine Zimonjić i rekao mi je da imam posao da budem u spotu sa još dve devojke i da će tu oko nas da skače majmun, kasnije sam shvatila da je to Nenad - rekla je Ružica a Gastoz je objasnio da se u ovom video klipu nije pojavio za džabe.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

- Tada nje postojao Wizz Air da leti iz Pariza pa su mi platili kartu 250 evra da letim JAT-om. Još mi je MC Stojan ponudio 50 evra da trošim po gradu - ispričao je Gastoz a Veljkovićeva je to jedva dočekala da ga dodatno "ukanali":

- Nemoj da ispričam kako sam te vozila sa snimanja jer nisi imao lovu za taksi!

Pogledajte spot za numeru "Ne znam gde sam":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stralete...

    6. jun 2015 | 12:47

    ha ha... kakva vrsta muzike..strašno...što se tiče Gastoza,njega sam video u spotu i nije skakao ni kao majmun ni kao bilo koja druga životinja..ali glavnu glumicu ne videh...mora da je 100 ev dobila za neku drugu ulogu..

  • Marceli

    6. jun 2015 | 12:34

    A gde vidite ruzicu u spotu?

  • sonja

    6. jun 2015 | 11:26

    Ruzica je "glavna uloga", a ne vidi se uopste :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA