VRELO DA VRELIJE NE MOŽE: Ćerka Klinta Istvuda će vas bukvalno oboriti na zadnjicu! (FOTO)

Da li ste znali da Klint Istvud ima ovako zgodnu ćerku? Frančeska (21) krenula je očevim stopama i gradi glumačku karijeru

  • 2
Foto: Instagram/francescaeastwood Foto: Instagram/francescaeastwood

Čuveni holivudski glumac, Klint Istvud (85), nekada je važio za jednog od najvećih zavodnika, a izgleda da je i njegova ćerka nasledila "zavodničke gene".

Ćerku Frančesku (21), čuveni glumac je dobio u braku sa glumicom Fransis Fišer, a pored nje Istvud ima još šestoro dece.

Po svoj prilici Frančeska je nasledila i glumački talenat. Ona je već od malih nogu krenula očevim stopama i počela da gradi karijeru na filmskom platnu.

Frančeska se 2012. pojavila i u porodičnom rijalitiju "Gospođa Istvud i porodica" zajedno sa svojom maćehom Dinom i mlađom sestrom Morgan. Pored glume ona se još bavi muzikom i modom, a poznata je i kao borac za prava životinja.

Frančeska je imala i jednu bračnu avanturu koja je potrajala čitavih nedelju dana. Naime, ona i Džordan Feldstajn, muzički producent, rešili su, u pijanom stanju, da se venčaju u Las Vegasu. Brak je ubrzo poništen, a oni su izjavili da je to bila graška.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija do Tokija

    6. jun 2015 | 20:54

    Pogledajte joj ostale slike na google-u... :) Veze nema sa ovim ovde. :P

  • Boke

    7. jun 2015 | 23:28

    Ona druga, tj. prva ćerka je lepša, mislim da se zove Alison i pokazala se još bolje. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA