ZVEZDE GRANDA: Plakali svi u studiju, evo ko je prošao dalje! (FOTO)

Od 14 odličnih kandidata, u sledećoj fazi takmičenja je bilo mesta samo za sedmoro najboljih

  • 4

Uz suze i posle velike borbe, plasman u narednu rundu "Zvezda Granda" su obezbedili Belma Karšić, Biljana Marković, Haris Berković, Marian Trivi, Marjana Katić, Semir Jahić i Tamara Dragić.

Odluku da je prošla u sledeće kolo Biljana Marković dočekala je sa mnogo emocija, pa ni suze nisu izostale. Tako joj je bilo potrebno nekoliko minuta da se umiri i nastavi da govori, što je bilo sasvim dovoljno da gotovo svi u studiju zaplaču - od njene porodice do publike.

Foto: Promo Foto: Promo

Stručni žiri je tokom cele emisije bio dobro raspoložen. Prštali su kompliment a naravno, nije izastalo ni uobičajeno prepucavanje između Saše Popovića i njih.

Inače, zbog velikog interesovanja, ali i vrhunskih vokala, produkcija je odlučila da se sledeće subote održi još jedna baražna emisija, kako bi se dala i poslednja šansa najboljim kandidatima, koji nisu imali sreće.

Foto: Promo Foto: Promo

Među onima koji će sreću potražiti u baražu je i brat Rade Manjolović, Nenad, koji je ispao iz daljeg takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N. S.

    7. jun 2015 | 11:44

    @ Jovane, Semir lepo peva, ali je od ŠABANA zaista još jako, jako, daleko. Ali ima on još jednog rivala, a to je fenomenalni Haris Berković. Takav glas u ovom takmičenju, stvarno NIKO nema.

  • jovan

    7. jun 2015 | 09:59

    Semir Jahic do zasluzene pobede Saban Saulic treba ustat cestitati mu I predat mu mikrofon jer momak je naslednik njegov ma momak pevaaaa svaka cast I glas I lep vidi se vaspitan pristojan ma za zvaku pohvalu nema sta

  • jovan

    9. jun 2015 | 10:05

    Ma Saban od muke I jada Semiru nije dao glas vidi da je ostarao I umesto da je srecan da imamo njegovog naslednika jer Saban ne moze vise starost godine su u pitanju a on nesto muca ovo I ono kao da je ljubomoran a momak pevaaa boli glava I hvala bogu sto ga imamo bar cemo pevaca slusat I gledat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA