ŠOK: Gastoz uhapšen zbog Đokovića!

- Proveli smo u pritvoru 21 sat, jeli smo neku pastu sa kečapom i biskvite sa đusom, fuj - ispričao je Gastoz

  • 9

Izgleda da je Gastoz koji je u petak poslao poruku Novaku Đokoviću bio maler našem teniseru, ali to ga nije sprečilo da u "Parovima" ispriča kako je prošle godine u Parizu uhapšen zbog Noleta.

GASTOZ SVE ŠOKIRAO: Ja sam narkoman!

- Oko 150 do 200 Srba se okupilo ispred Ajfelove kule, jer je tu bio postavljen video-bim, a tu su bili i Nadalovi navijači. Svi smo se pržili na jakom suncu, navijali, drali se, skakali i pljuvali, što je inače normalno. Iako je teniska publika kulturna, mi Srbi to uvek dignemo na neki drugi nivo. Svaki put kada Nole igra mi se preko sajta organizujemo da pratimo meč zajedno. Čak i tada, kada je Novak izgubio, mi smo nastavili da igramo i deremo se. Tada nas je neka žena, Nadalova navijačica, prozivala. Video sam u jednom trenutku da viče na mog ortaka. Napala ga je da ju je udario po glavi, a ja znam da on ne bi mrava zgazio. Do danas nije utvrđeno da li ju je stvarno on udario - priča Gastoz i opisuje šta se zatim dogodilo.

Foto: Printskrin Youtube/Gasttozz Stories Foto: Printskrin Youtube/Gasttozz Stories

- Kada sam video da je otišla do pandura, rekao sam mu da beži u metro, jer nije imao sređene boravišne papire u Francuskoj. Ipak, policajci su ga uhvatili i ja sam prišao da im objasnim. Tada su priveli mene i još dvojicu naših drugara. Proveli smo u pritvoru 21 sat, jeli smo neku pastu sa kečapom i biskvite sa đusom, fuj. Bio sam svestan da sam gurnuo glavu na panj za njega, ali se sve dobro završilo. Više nikada nisam bio u zatvoru ni zbog čega - zaključio je Gastoz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paris

    8. jun 2015 | 10:30

    "– Oko 150 do 200 Srba se okupilo ispred Ajfelove kule, jer je tu bio postavljen video-bim, a tu su bili i Nadalovi navijači. Svi smo se pržili na jakom suncu, navijali, drali..." TOGA DANA U PARIZU NIJE BILO SUNCA VEC KISNO PA JE I MEC ODLOZEN ZA SUTRA DAN! Gasto se malo zaneo u prici!

  • Maša

    8. jun 2015 | 11:02

    "Inače je publika koja gleda tenis kulturna, ali mi Srbi to dignemo na viši nivo",hahhahahahhaha. Pa da li je realno? Misliš, spustimo?

  • Crnogorac

    8. jun 2015 | 12:32

    Strasan lik,preko Novaka pukusava da dobije poene...strasno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA