Manja Grčić i Piter Ajnštajn preuzeli nove funkcije u "Antena Grupi"

Grčićeva će biti odgovorna za poslovanje i rukovođenje operacijama Antena Grupe u Srbiji i Crnoj Gori

  • 0

Manja Grčić će preuzeti rukovođenje operacijama Antena Grupe za Srbiju i Crnu Goru, a Piter Ajnštajn će  ubuduće voditi nove globalne poduhvate za Antenu. 

Grčićeva će biti odgovorna za poslovanje i rukovođenje operacijama Antena Grupe u Srbiji i Crnoj Gori. U svojoj novoj ulozi,  Manja će realizovati strategiju za tekuće medijske poslove  zemaljskih kanala Prva, Prva Crna Gora, kablovskog kanala Prva Plus kao i digitalni pristup portfoliju, uključujući internet strane www.prva.rswww.vice.com/rs. Grčićeva će i dalje rukovoditi korporativnim i regulatornim poslovima Antena Grupe u Jugiostočnoj Evropi.

Ajnstajn će u okviru Antena Grupe biti zadužen za vođenje novih globalnih poduhvata. U okviru svojih dužnosti, Piter će razvijati geografsko širenje investicija i tako  dovesti novi digital i medija poduhvate sa svetskog i evropskog tržista u kojima trenutno posluje Antena.

Pit Smit, generalni direktor Antena Grupe, zahvalio se gospodinu Ajnštajnu na dosadašnjem doprinosu kompaniji i izrazio svoju uverenost da će kao iskusan profesionalac u medijskim poslovima nastaviti da pravi nove poslovne poteze važne za globalni rast grupe.

- Nastavićemo da širimo našu ponudu TV kanala i digitalnih sadržaja na ovom tržištu i uveren sam da  će Manja, svojim velikim iskustvom u regionalnim medijskim poslovanjima, ubrzati naš dalji rast u Jugiostočnoj Evropi. Oba ova imenovanja  poklapaju se sa strategijom naše korporacije koja želi  da iskoristi nove poduhvate i poslovne mogućnosti kako regionalno tako i globalno - rekao je Smit.

Skorija širenja Antena grupe uključuju otvaranje  muzičke televizije i četiri muzičke radio stanice u Rumuniji 2014, a sve na osnovu  prethodnog uspeha sa televizijama PRVA Crna Gora, Planet TV u Sloveniji i PRVA u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA